FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Adailton nu renunţă la luptă: "Rămîn la Vaslui pentru titlu!"

Adailton nu îşi pierde speranţa, deşi Vasluiul e la 10 puncte de lider.
Adailton nu îşi pierde speranţa, deşi Vasluiul e la 10 puncte de lider.

Articol de - Publicat vineri, 30 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 decembrie 2011 19:40

Brazilianul Martins Adailton nu renunţă la lupta pentru cîştigarea campionatului, chiar dacă moldovenii sînt la 10 puncte de lider.

- Martins, eşti mulţumit de ce ai realizat în acest an?
- Da, dar cred că se putea şi mai bine. Am avut un parcurs excelent în Europa League, însă în campionat se putea mult mai mult. Am cedat puncte cu mare uşurinţă în meciurile cu Ceahlăul, cu Sportul şi cu Rapid, iar acum sîntem la 10 puncte de liderul Dinamo.

- Mai poate spera Vasluiul la titlu?
- Trebuie să ne odihnim în această vacanţă, să ne recuperăm şi să revenim cu un alt tonus. Dacă vom cîştiga primele şapte partide, cu siguranţă vom reintra în lupta pentru campionat. Avem de recuperat 10 puncte şi este greu, însă nu vom ceda. Dinamo şi CFR sînt favorite, dar noi vom lupta pînă la capăt fiindcă nu vreau să ratăm şi anul ăsta titlul. E important să cîştigăm meciurile de acasă. A fost dificil cu interdicţia la transferuri, care ne-a încurcat enorm, mai ales că au fost şi foarte mulţi accidentaţi.

- După scandalul de la meciul cu Rapid crezi că vor pleca jucători?
- Nu cred că ne vom despărţi de Pavlovici pentru eliminarea aceea, fiindcă nu a luat "roşu" intenţionat. Oricum, aceste probleme se discută în vestiar, nu dezbatem în public, ci punem la punct lucrurile între noi. Nu vorbesc despre jucătorii care vor pleca sau care vor veni la Vaslui. Eu ştiu că rămîn şi că voi da totul pentru echipă.

- Ce faci în vacanţă?
- Sînt în Brazilia, alături de familie. Încerc să petrec cît mai mult timp alături de cei dragi, fiindcă nu ne-am putut vedea în ultimele luni, din cauza programului extrem de încărcat, şi mă odihnesc. Vreau să vin cu bateriile încărcate pentru a doua parte a sezonului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
z0na__magheru
z0na__magheru  •  15 Septembrie 2012, 05:42

gata

z0na__magheru
z0na__magheru  •  15 Septembrie 2012, 05:42

gata

z0na__magheru
z0na__magheru  •  15 Septembrie 2012, 05:42

gata

Vezi toate comentariile (48)
Comentează