FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - POLI TIMIŞOARA, JOI, 19:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Adailton şi Wesley nu se tem de Zicu: "E important, dar nu decisiv!"

Zicu nu provoacă deloc emoţii fotbaliştilor vasluieni
Zicu nu provoacă deloc emoţii fotbaliştilor vasluieni

Articol de - Publicat joi, 05 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 05 mai 2011 16:44

Wesley Lopez şi Martins Adailton sînt armele secrete ale lui Viorel Hizo pentru partida cu Timişoara. Cei doi brazilieni chiar au promis că vor face cinste cu cîte o bere, în caz că vor reuşi să înscrie împotriva bănăţenilor.

Wesley Lopez şi Martins Adailton sînt armele secrete ale lui Viorel Hizo pentru partida cu Timişoara. Cei doi brazilieni chiar au promis că vor face cinste cu cîte o bere, în caz că vor reuşi să înscrie împotriva bănăţenilor.

Adailton susţine că moldovenii nu trebuie să se teamă doar de Ianis Zicu deoarece nu este singurul adversar periculos. "Nu este important cine marchează, ci să cîştigăm meciul. Zicu e un jucător important, dar nu decisiv. Timişoara este pe locul 1, iar asta înseamnă că e o echipă foarte bună şi trebuie să fim atenţi la toţi jucătorii", a spus Adailton.

Wesley explică de ce galben-verzii au reuşit să ajungă pe podiumul Ligii 1 şi au o şansă foarte mare de a cîştiga titlul. "Trebuie să luăm cele trei puncte! Asta e important şi nu cine va da gol împotriva Timişoarei. Cert e că dacă nu marchezi, nu cîştigi. Nu avem arme secrete, formăm doar un grup potent. Ce s-a realizat pînă acum se datorează grupului, deoarece singuri nu putem face mare lucru", a afirmat Wesley.

Milos Pavlovici consideră că va fi un meci aprig, cu puţine goluri: "Lupta se va da la mijloc. Cine cîştigă mijlocul terenului se va impune. Va fi o confruntare de luptă şi cred că o ocazie va rezolva meciul. Sper că vor fi mult mai multe goluri pentru Vaslui. Important e să avem cu un gol mai mult decît ei", a completat Pavlovici.

Wesley şi Adailton sînt golgeterii Vasluiului în acest sezon. Cei doi brazilieni au înscris 22 de goluri, Wesley are 12 reuşite, în timp ce Adailton are 10 goluri şi 6 pase de gol.

La Timişoara, Ianis Zicu este golgeterul, atacantul fiind pe primul loc şi în topul marcatorilor din Liga 1, cu 18 reuşite.

DECLARAŢIE
"Presa vorbeşte deja de Liga Campionilor, dar Vasluiul. Mai avem încă patru finale! Degeaba o baţi pe Timişoara, dacă nu cîştigi şi meciurile cu Astra, Sportul şi Pandurii"
Wesley Lopes, FC Vaslui

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
guest_one
guest_one  •  05 Mai 2011, 17:04

Zicu se cam impiedica in ghete cateodata, iar la cum arata gazonul de la Vaslui , asa va patzi si acum. :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează