FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 4-0

A fost 4-0, dar Adi Mutu surprinde: ”Mi-era frică de Dinamo”

Adrian Mutu / Foto: Facebook
Adrian Mutu / Foto: Facebook

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2024 22:42 / Actualizat vineri, 23 februarie 2024 23:12

Antrenorul CFR-ului, Adrian Mutu, a explicat cum a pus-o pe Dinamo „pe butuci”, dar susține că echipa din Ștefan Cel Mare se poate salva de la retrogradare.

CFR CLuj a făcut scor cu Dinamo, 4-0, iar Adi Mutu a apărut relaxat în fața camerei de luat vederi. Antrenorul CFR-ului a ținut în mod special să puncteze faptul că echipa sa a câștigat la zero.

Zeljko Kopic, reacție fair-play după CFR Cluj - Dinamo: „Felicitări! Despre arbitraj eu nu vorbesc”
CFR Cluj - Dinamo 4-0
Zeljko Kopic, reacție fair-play după CFR Cluj - Dinamo: „Felicitări! Despre arbitraj eu nu vorbesc”

Adrian Mutu: „Avem atacul cel mai bun”

„Sunt mulțumit de joc, dar mă bucur în primul rând pentru faptul că n-am primit gol. Este foarte important”, a comentat tehnicianul clujean.

Mutu a mai remarcat, totodată, că „de când am venit eu avem 13 goluri marcate, aproape trei pe meci. Avem atacul cel mai bun. Ne trebuie însă continuitate. La Galați, etapa viitoare, vom avea meci greu, dar mergem să câștigăm, ca întotdeauna”.

Adi Mutu dezvăluie cum a „demontat-o” pe Dinamo

Antrenorul CFR-ului a dezvăluit apoi și care a fost strategia cu Dinamo. „Îmi era frică de Dinamo. Venea după două victorii, cu un moral foarte bun. Dinamo s-a apărat pe două linii.

Dar băieții au urmat o strategie. I-am așteptat puțin, să iasă din careu, să-și consume energiile, entuziasmul. Încet, încet i-am desfăcut și mă bucur că ne-a ieșit”, a spus tehnicianul clujean.

Mutu a comentat și golurile înscrise de Otele, cele cu numerele trei și patru. El consideră că au fost niște „faze clasice. Important este că atacanții mei atacă spațiile. Pare simplu, dar trebuie repetat până la însușire. Otele fructifică deocamdată prea puține din câte ocazii are”.

Adrian Mutu: „Dinamo este o nucă tare”

Se salvează Dinamo de la retrogradare? Fost jucător al „câinilor” Mutu crede că fosta sa echipă are șanse.

Condiția? ”Trebuie să continue ca-n partidele anterioare, cele câștigate. Ăsta nu era meciul lor. Play-out-ul este greu, trebuie să fie atenți. Dinamo e o nucă tare, are o posesie decentă”.

Mai puteți citi:

Dinamo dă vina pe arbitraj, după ce a fost umilită de CFR Cluj » Faza incriminată de „câini”

Gabriel de Moura știe de ce s-a prăbușit Dinamo cu CFR Cluj

A fost fault la primul gol, la Patriche. Într-adevăr. Dar s-a lăsat legea avantajului
Adrian Mutu, antrenor CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  24 Februarie 2024, 07:19

MUTU ar trebui sa fie cu procent la vanzare de jucatori la ce influenta are si la ce relatii are in lumea Fotbalului -----Rapid s-a folosit de el si au dat un singur jucator la 4 milioane - pe Ilie la Bordeaux parca. Cand CFR vinde jucator la 10 milioane sigur MUTU merita 1 milioan din tranzactie. Altfel aduceti-l pe Dan Petrescu si nu se mai remarca nimeni la echipa. Mutu cred ca si pe Deac ia bani ...il vinde pe urma lui Messi sau Ronaldo ...in USA sau la arabi la cat de bine joaca !

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  24 Februarie 2024, 00:08

Felicitări CFR, implicit Mutu ,dar sincer sa spun cu tactica asta de asteptare a adversarului poți lua 2 goluri și ce " naibii " ai făcut! Sa nu uitam ca 60 de minute nu am tras pe poarta !? Nu am jucat cu Real ,Man . CITY ,etc ! Singura tactica ar trebuii sa fie ; FARA TACTICA , PE EI ! Adversarul trebuie sa își pună problema de tactica ! Pai vedeți și voi o echipa engleza cum joaca 90 de minute ( ma rog 105 sau 110 minute ) ! Chiar nu se sperie de un Dinamo ,cu tot respectul! Luton face meciuri fără complexe cu oricare " Granzi " din campionat ! Tu CFR și dacă joci cu " Sănătatea Cluj " faci tactici joci cu 2 închizători, joci lent ,pasezi lateral ,chiar acasă la portar ( Camora ) ,intri în contre cu adversari pe care voi ii faceți mari ,etc! Când o sa aveți o abordare de echipa superioara ,dupa condițiile pe care le aveți și banii în comparație de expl. cu Farul sau oricare !?

VanBasten2000
VanBasten2000  •  23 Februarie 2024, 23:32

Mare victorie, Mutule! Numai genul tau tactic putea sa desfaca o echipa atat de valoroasa ca Dinamo in acest moment.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează