FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - HERMANNSTADT

CFR CLUJ - HERMANNSTADT 1-0. Vali Moraru a cerut un fotbalist la „națională”: „Poate o să vă surprind, dar ar trebui chemat”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2020 23:40 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 11:53

CFR Cluj a învins-o pe Hermannstadt, 1-0, grație golului marcat de Vinicius, și a acumulat 7 puncte în primele trei etape din Liga 1. 

La finalul partidei, jurnalistul Vali Moraru l-a cerut la echipa națională pe Adi Păun (25 de ani), extrema lui CFR Cluj intrat din postura de rezervă în această seară, și l-a lăudat pe acesta pentru prestația avută.

„Poate o să vă surprind, dar o să vă zic ceva. Poate nu la barajul cu Islanda, dar Adrian Păun trebuie chemat la națională. Este un jucător care, atunci când aleargă, face diferența. Azi s-a văzut imediat intrarea lui când a început să execute cornerele și loviturile libere”, a declarat Vali Moraru, realizatorul emisiunii „Digi Sport Special”. Prezent în studio, Ilie Dumitrescu a susținut „teza” jurnalistului: „A intrat foarte bine și Păun și Petrila. Au schimbat jocul”. 

În meciul cu Hermannstadt, Păun a intrat la pauză și a centrat decisiv pentru golul marcat de Vinicius, în minutul 66.

Până în minutul 60, acest meci se îndrepta spre un rezultat de egalitate. Ne bucurăm că am spart gheața. Ne așteptam la un meci greu pentru că am jucat cu o echipă de calitate, cu un antrenor bun. Cel mai important e că am luat cele trei puncte.

Vinicius e decisiv pentru noi. Mă bucur că ne-a ajutat din nou. E bine că suntem neînvinși, chiar dacă ne-am încurcat în etapa trecută. Acum ne așteaptă un meci greu la Astra și după aceea ne gândim la meciul din Europa League
- Adrian Păun la Look Plus

Păun a fost internațional de tineret, jucând 12 partide pentru România U21, și încă nu a debutat pentru prima reprezentativă.

VIDEO Mario Camora a depus jurământul și a devenit oficial cetățean român

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Vinicius aduce cele 3 puncte pentru trupa lui Dan Petrescu! Cum arată clasamentul ACUM

Sampdoria vrea un fotbalist de la CFR Cluj! Propunerea a fost făcută, se așteaptă răspunsul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dodo001
dodo001  •  15 Septembrie 2020, 22:00
Postat de tatastrumf pe 14 Septembrie 2020, 01:17

E normal sa tina Moraru cu Steaua, Steaua este iubita de 52% din populatia Romaniei.... Cu cine vrei sa tina, cu aia care fac Romania de rusine cu Dudelange ????

Dudelange joaca de doi ani in Grupele Europa League. Fcsb se uita la televizor la Dudelange

daniaania
daniaania  •  15 Septembrie 2020, 11:36

Cu siguranta Adita Paun este peste multi "titulari" de la nationala, are determinare si al loviturile libere ii ok. Plus Camora care ii super fundas, dar ma rog asta ii treba lor ce fac.

tatastrumf
tatastrumf  •  14 Septembrie 2020, 01:17
Postat de Jy Jy pe 14 Septembrie 2020, 01:10

Acum Hai sa al luam in seama si pe boschetarul asta e mort dupa fcsb si atat acum..e rabla garantez comentează irealitatea si duce oameni in eroare .

E normal sa tina Moraru cu Steaua, Steaua este iubita de 52% din populatia Romaniei.... Cu cine vrei sa tina, cu aia care fac Romania de rusine cu Dudelange ????

Vezi toate comentariile (4)
Comentează