FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VIITORUL 4-1

Adi Popa se ia de ultraşii Stelei: ”Nu e normal ce fac!” :X

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 martie 2015 23:01

Adi Popa, mijlocaşul Stelei, a avut la finalul partidei cu Viitorul, scor 4-1, un mesaj pentru galeria "roş-albaştrilor", care refuză să vină la meciuri din cauza conflictului dintre club şi MApN pentru marca Steaua.
"Nu înţeleg de ce nu vin suporterii. Rapid se luptă să scape de la retrogradare cu 8.000 de fani şi noi sîntem huiduiţi şi înjuraţi? Nu e normal! Sper ca galeriile să vină la meci. Ei merg la Baschet Tîrgovişte sau cum se numesc şi nu vin alături de noi? Avem nevoie de ei, se vede că nu sînt lîngă noi", a spus Adi Popa.

1.500 de fani au fost prezenţi în Ghencea la partida cu Viitorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
fffff
fffff  •  23 Martie 2015, 16:48

Steaua este echipa lui Becali in acte ca baga bani in ea dar face performanta sub culorile si numele Steaua (acuma nu, datorita sistemului romanesc adica cand ceva merge bine hai sa stricam) de ce dinamovistii numesc echipa lui Negoita?? sau rapidistii echipa lui Morar??? a cui ati vrea sa fie??? cineva trebuie sa bage bani si sa o faca sa mearga..niste creiere putrede numesc echipa lui Becali dar v-ati bucurat cand a venit Valencia, Real, Lyon etc???vedeati fotbal de divizia Z daca nu era cineva sa bage bani si anume Becali

neacaisa
neacaisa  •  23 Martie 2015, 15:41
Postat de tipsy pe 23 Martie 2015, 02:40

"Ei merg la Baschet Tîrgovişte sau cum se numesc şi nu vin alături de noi?" - cata ignoranta, lipsa de respect si prostie in doar cateva cuvinte. va dati seama ce se cred semi amatorii astia, cel putin buricul pamantului.

ignorant esti tu... echipa aia chiar a cumparat locul celei din targoviste apoi a si fuzionat cu sectia de baschet a csm bucuresti. ma intreb ce ar fi fost la gura ultrasilor daca ar fi fuzionat steaua cu alta echipa la fotbal.

cyclon
cyclon  •  23 Martie 2015, 14:22
Postat de dorelnegrut pe 23 Martie 2015, 14:16

Mai ghertoiule dar adaca nu lua Becali echipa stii unde era acum ? Dar ce poti cere unui ghertoi Ii dai drumul si-l lasi sa pasca .

unde erai ma retardatule? Steaua e singura echipa din Romania care face profit... daca se facea o licitatie pentru preluarea AFC Steaua, sunt sigur ca existau persoane mult mai potente decat fecali, atat din punct de vedere financiar cat si mental. Sezi frumos si nu mai scrie prostii.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează