FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Adio antrenorat? :O Gică Hagi face un anunţ de ultimă oră: "Mai am o singură dorinţă!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 iulie 2014 23:29

Gheorghe Hagi a anunţat că nu va mai antrena niciodată în Liga 1, chiar dacă ar fi vorba despre Steaua. "Regele" ar mai fi tentat doar de echipa naţională, asta dacă va mai primi ocazia. 

"Nu voi mai antrena nici o echipă din Liga 1. Dacă la mine la club treburile vor merge bine, singurul loc unde aş putea antrena în ţară ar fi echipa naţională.

Mi-aş dori într-o bună zi să mai am şansa să antrenez naţionala. Dacă se mai poate! E singurul lucru pe care mi-l doresc. Dacă nu, atunci în străinătate", a spus Hagi la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
helioglobalus
helioglobalus  •  05 Iulie 2014, 16:29

de ce or fi avand etniile astea *** nevoie de regi? "atâta poate ele!"

durul
durul  •  05 Iulie 2014, 13:40

a antrenat destul la propria echipa , ca doar nu crede cineva ca acolo facea echipa catalin anghel sau bogdan vintila . la ultimul era suficient sa te uiti si sa-ti dai seama cam ce poate ! si pe sfarsiturile de campionat , cand antrenoratul lui hagi si alegerea echipei trimise in teren nu erau suficiente , aparea jokerul hagi care scotea punctele necesare cat ai clipi , ca doar de ... cine se putea opune dorintei "regelui " ? de ce or fi avand etniile astea spurcate nevoie de regi?

bamse1901
bamse1901  •  05 Iulie 2014, 11:57

acum nici nu prea a demonstrat ca e mare antrenor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează