FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Adio, Steaua! Arlauskis a recunoscut în presa din Lituania: "Am semnat cu altă echipă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2015 19:58

Giedrius Arlauskis va pleca sigur din vară la un alt club. Portarul Stelei a recunoscut în presa din Lituania că a semnat deja, urmînd ca anunțul oficial să fie făcut în cel mult o săptămînă.

"Am semnat deja un contract cu un alt club. Veți afla totul în maxim o săptămînă. Am șansa de a juca la un nivel foarte înalt și trebuie să profit de asta cît timp mă mai ajută vîrsta", a spus portarul pentru 15min.lt.

Gazeta Sporturilor a anunțat în urmă cu 2 zile că portarul a semnat cu Watford, formație care tocmai a promovat în Premier league.

Portarul are 27 de ani și jumătate și este cotat la 2,5 milioane de euro. În momentul în care a venit la Steaua era cotat la doar un milion.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
travka
travka  •  07 Mai 2015, 07:55
Postat de rizocel pe 07 Mai 2015, 00:57

s-a dus si bafta porcoasa a lui fcsb :)

adica? Arlauskis are noroc? sau care e problema ta mai *** tenismen, 6-1 haha Steaua-Dinamo sezonul 2015 scor de tenis set si meci, Arlauskis e titular in nationala Lituaniei totusi, nu e chiar un portar slab, dar nu iti face griji, la vara sigur vine Lung Jr., si daca nu vine oricum e Cojocaru ala care e extraordinar pentru varsta lui, Cojocaru o sa plece pe 10 mil de euro de la Steaua mai mult ca sigur, la varsta lui are o siguranta incredibila in joc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rizocel
rizocel  •  07 Mai 2015, 00:57

s-a dus si bafta porcoasa a lui fcsb :)

alex_1973
alex_1973  •  06 Mai 2015, 21:28
Postat de gannicus2014 pe 06 Mai 2015, 20:23

drum bun , Arla , ai grija de tine si ce faci pe-acolo , sa n-ajungi iar sa pazesti banca de rezerve , bafta !

Lasa ca prima data a plecat pentru bani la rusi si acum din nou.La STEAUA punea conditii de proiect de strategia clubului de ce o sa se intample iar pe de alta parte pleaca la o nou promovata.De abia acum sa vazut caracterul baiatului.Trebuia indepartat de mult si lasat COJOCARU sa apere.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează