FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adio, ”Suleyman”! Purtătorul banderolei e aproape de a fi exmatriculat de către Rednic

Vojnovici este unul dintre cei mai iubiți jucători din lot în rîndul suporterilor, însă evoluțiile sale au lăsat uneori de dorit
Vojnovici este unul dintre cei mai iubiți jucători din lot în rîndul suporterilor, însă evoluțiile sale au lăsat uneori de dorit

Articol de - Publicat miercuri, 09 decembrie 2015 00:00

Vojnovici l-a supărat pe antrenor, care i-a făcut reproșuri în pauza meciului cu Petrolul. Croatul a ripostat, iar despărțirea s-ar putea produce în orice moment.

Iureș la Dinamo! Tocmai după o serie de 4 victorii și o remiză, cînd echipa chiar a intrat în lupta pentru titlu. În pauza partidei de la Ploiești, cînd gazdele conduceau cu 1-0, Mircea Rednic nu i-a menajat deloc pe elevii săi, certîndu-i pentru evoluția din primele 45 de minute. Apoi, s-a uitat către Alioșa Vojnovici și i-a spus: "Ai greșit o mulțime de mingi, este inadmisibil!".

"Doar una, Mister!", a replicat croatul. "Atunci, dacă e așa, rămîi la cabine, va juca Nedelcearu în locul tău", a continuat "Puriul".

"De fiecare dată cînd joacă în fața apărării, face greșeli. Vrea să dribleze și se complică punînd adversarul pe contraatac. Așa a făcut și cu Petrolul. L-am scos pentru că nu a respectat ceea ce i-am cerut. După ce l-am băgat pe Nedelcearu, lucrurile s-au schimbat în bine", a declarat Rednic la final pentru DolceSport.

Nu a fost prima oară cînd tehnicianul îl contrează pe Vojnovici, s-a mai întîmplat și după alte meciuri, chiar dacă au fost victorii. Mijlocașul de 30 de ani a resimțit și presiunea amănuntului că a purtat banderola în jumătate din partidele sezonului, iar foste glorii ale clubului au criticat decizia lui Rednic de a-l pune căpitan.

Vor mai exista discuții lămuritoare între el și antrenor, dar există posibilitatea ca Vojnovici să se despartă de Dinamo, fie în aceste zile, fie la finele lui 2015.

Da, îi vrea pe Zoubir și pe Moussa!

Rednic a recunoscut ceea ce Gazeta de duminică a anunțat în exclusivitate, faptul că-l vrea pe petrolistul Zoubir. Și nu doar pe el. "Zoubir este un jucător care-mi place foarte mult. Și Moussa la fel. Îmi doresc să începem negocieri pentru transferul lor. Nu mai sîntem în insolvență ca să fim restricționați", a comentat tehnicianul.

Motivat de Reghe

Mesaj clar al lui Rednic către conducere: vrea noi transferuri în iarnă, după cele 16 din vară! "La ceea ce se întîmplă la Steaua, dacă nu ne mișcăm, o să ne fie foarte greu. Înțeleg și sînt adeptul promovării tinerilor, dar contractul meu este doar pe un an și trebuie să facem performanță. Dacă vrem să ne batem cu Steaua, mai ales că a venit Reghe și au spus că vor face foarte multe investiții, trebuie să aducem cel puțin doi-trei jucători", a declarat "Puriul".

1 golși 3 pase decisive a reușit Vojnovici în acest sezon pentru Dinamo în 22 de etape

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
el11
el11  •  10 Decembrie 2015, 12:53

Mda , fituicile au inceput sa bage din nou strambe lui Dinamo .

aldo_m
aldo_m  •  10 Decembrie 2015, 09:26

cine nu asculta de antrenor AFARA nu avem nevoie de nesupunere adica fiecare sa faca ce vrea jucatorii sant platiti sa faca ce la spune antrenorul cine nu pa

zecs93
zecs93  •  09 Decembrie 2015, 17:22
Postat de Stelian Stely pe 09 Decembrie 2015, 10:39

cerniauskas-fai-mevlja -marc-st filip - anton-elhamed -zubir-rotariu- palici-gnoere...asta vreau in primavera si suntem campioni...SIGUR !

in locu lui rotariu l-as pune pe kone de la voluntari, e mult mult mai bun !!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close