FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV A locuit o bună perioadă în cantonamentul echipei, a povestit ce-i place la români: „Știu să trăiască viața” + Primul șoc

Adnan Golubovic
Adnan Golubovic

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2023 19:25 / Actualizat sambata, 26 august 2023 19:29

Adnan Golubovic, 28 de ani, a povestit cum s-a adaptat la viața din București, după ce a locuit o bună perioadă la Săftica. A descoperit și traficul din România.

Dinamo - Petrolul este meciul zilei în Liga 1, diseară, la "Arcul de Triumf", de la ora 21:45, în cadrul etapei a 7-a a campionatului. Este sold out, au anunțat oficialii bucureșteni.

El e alesul lui Mititelu. FCU Craiova va avea un nou președinte: „Urmează să semnăm actele”
FCU CRAIOVA
El e alesul lui Mititelu. FCU Craiova va avea un nou președinte: „Urmează să semnăm actele”

Printre fotbaliștii care vor avea mult de lucru diseară este portarul "câinilor", Adnan Golubovic, slovenul transferat în această vară de Ovidiu Burcă și dinamoviști. Recomandat de însuși Samir Handanovic, care a făcut istorie în tricoul lui Internazionale Milano, Adnan i-a cucerit pe suporterii roș-albilor, oferind încredere echipei.

Locatar la Săftica până deunăzi, s-a mutat de curând la un sfert de oră de cantonament

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, goal-keeper-ul sloven a povestit și cum s-a adaptat în România, în primele sale săptămâni aici. O bună perioadă de timp a fost locatar în baza sportivă de la periferia Capitalei!

„Am locuit până acum câteva zile în cantonamentul de la Săftica. Și cred că am parcurs etapa de adaptare, nu mi-a fost greu”, a relatat Adnan Golubovic, portar Dinamo, pentru GSP.

Zilele trecute, a ales să se mute în imediata proximitate a Capitalei, într-un complex rezidențial la 10-15 minute de Săftica.

Adnan Golubovic despre traficul din România: „Ce e asta, șase ore de mers până acolo?!”

Iată 5 idei de la Adnan Golubovic imediat după ce-a făcut cunoștință cu România:

  • "M-am adaptat ușor, fiindcă am regăsit aici mentalitatea balcanică. Eu sunt sloven, dar părinții sunt din Bosnia, multe lucruri pe care le-am văzut la București mi s-au părut la fel ca la mine acasă"
  • "Românii? Sunt amuzanți, sunt oameni cărora le place să râdă, să zâmbească. Știu să trăiască viața! Cu muzică, râzând, stilul de viață balcanic. Care este și al meu, de asemenea"
  • "După ce-am locuit la Săftica, de câteva zile m-am mutat undeva între București și cantonament. Tatăl meu vine ca să mă vadă la meciurile cu Petrolul și cu Rapid, e prima oară când o face, sper să fie de bun augur"
  • "În România e trafic, prietene! Altceva față de Slovenia, care e o țară mai mică și cu mai puțini locuitori. Când am jucat la Mediaș, la meciul cu U Cluj, am fost surprins: "Ce e asta, șase ore de mers?!". Faci prea mult fără autostrăzi. Am înțeles că vor mai fi drumuri lungi. În privința șoselelor, e loc de mai bine în România. Dar, astfel, voi descoperi țara din autocar"
  • Nu mă așteptam ca echipele din România să aibă suporteri atât de înfocați, să iubească atât de mult fotbalul. Iar Dinamo îi are pe cei mai buni!"

40de meciuri a adunat Golubovic ediția precedentă pentru Koper (locul 6 în prima ligă slovenă). A primit 43 de goluri, în 12 partide a menținut neatinsă plasa porții sale

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Detaliul care l-a impresionat pe fotbalistul străin mutat la București: „Românii sunt foarte buni cu noi”

EXCLUSIV Cine a dus Petrolul pe podium și vine să învingă Dinamo: „M-a răscolit asta, când am auzit la Guardiola”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează