LIGA 1    •   

GAZ METAN - U CLUJ 2-5

Adrian Cristea a dat trei goluri şi s-a distrat cum a vrut cu fundaşii medieşeni » Ziua "Prinţului"

 
02 Octombrie 2011
 

Adrian Cristea a făcut cel mai bun joc din acest campionat, după cîteva etape mai slabe. FOTO Mediafax

Gaz Metan a fost făcută KO după doar 20 de minute de joc de către ”studenţi”, care se pot întoarce triumfal pe Cluj Arena


Un adevărat măcel! Asta s-a petrecut la Mediaş aseară, cînd U Cluj nu a avut nici un strop de milă faţă de nişte gazde generoase, pe terenul cărora a jucat în exil. Nici măcar un sfert de oră nu trecuse de la fluierul de start al lui Balaj, iar "Prinţul" Cristea avea trecute deja două reuşite în dreptul numelui său, din cea mai fastă seară a carierei. Marinescu a desăvîrşit rapid falimentul unei apărări copilăreşti a Gazului (19), care a reuşit o palidă consolare după ce Bud l-a presat pe Bazzi să-şi trimită mingea în propria poartă (34).

La reluare, acelaşi sens unic către poarta lui Pleşca, lăsat aidoma unui naufragiat în mijlocul unei taifun ofensiv alb-negru. Tony şi Cristea s-au distrat din nou cu fundaşii medieşeni, care au retrăit coşmarul Dinamo (0-5). În prelungiri, Hoban a mai şters din impresia dezastrului, care risca să se încheie cu un scor de tenis la ratările lui Cojocnean (82, 83).

VEZI REZUMATUL PARTIDEI!

"Mediaşul a fost gazda perfectă pentru noi. Am ajuns pe locul 2, dar nu visăm la altceva decît să jucăm frumos"
Florian Walter, finanţator U Cluj

"E foarte simplu să vorbesc după un astfel de scor. Am avut consistenţă în joc, mă bucură că am reuşit să batem înainte de revenirea acasă"
Ionuţ Badea, antrenor U Cluj

"Din păcate, după Dinamo, ne-a dat 5 şi Dinamo II"
Ioan Horoba, director general Gaz Metan


INBOX
-Crainicul Ilie Dobre, care a intrat în Cartea Recordurilor cu strigătul său la gol din meciul Gaz Metan - KuPS 2-0, a fost premiat aseară de clubul medieşean. Dobre a primit o cupă şi o diplomă, plus un tricou personalizat cu numărul 10.
- Fundaşul Trtovac a fost huiduit de public cînd a fost schimbat de Pustai. Pe partea sa, clujenii au reuşit să înscrie cele 3 goluri din prima repriză!
- Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, a urmărit meciul din tribună şi a trăit cu intensitate fiecare ocazie a medieşenilor. Condescu a rămas la Mediaş după deplasarea de la Tg. Mureş, la invitaţia directorului său, Eugen Pîrvulescu, tatăl fundaşului lui Gaz Metan.
 
Comentarii (10)
zadkiel  (3810 comentarii)
Printul face 2 meciuri bune pe sezon si in rest sta prin cluburi si freaca numai pitipoance analfabete ca si el!
Un astfel de loser nu are loc la o echipa ce se bate pt marea performanta!
A facut bine Dinamo ca s-a dispensat de un astfel de papagal!
03 Octombrie 2011, 17:52   •   Comenteaza
bijuviju  (128 comentarii)
Postat de george207 pe 02 Octombrie 2011, 15:52
aia care zic ca fost blat is poponari prosti! U a fost clar peste medias!!! U-rapid 2 0 si acolo o fost blat??
foarte foarte putzine meciuri in liga 1 sunt intamplatoare. normal ca au fost peste gazu 7 clase, daca gazistii NU AVEAU VOIE sa miste mai nimic. insa e foarte bine asha . foarte probabil acest ajutor va fi reprimit cand gazu are probleme. insa tu potzi visa mai departe la superioritatea neta a lui u cluj. sunt insa curios. daca tu visezi ziua aceste lucruri......oare noaptea ce visezi????
02 Octombrie 2011, 18:08   •   Comenteaza
george207  (202 comentarii)
aia care zic ca fost blat is poponari prosti! U a fost clar peste medias!!! U-rapid 2 0 si acolo o fost blat??
02 Octombrie 2011, 15:52   •   Comenteaza
bijuviju  (128 comentarii)
TRAIESC CU SPERANTA CA IN VIATZA MEA O SA PRIND SA VAD LIGA 1 ARDEAL SI ECHIPA NATIONALA TRANSILVANIA. ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU.
02 Octombrie 2011, 14:19   •   Comenteaza
bijuviju  (128 comentarii)
desigur a fost blat clar ca lumina. de pe luna se putea vedea. si horoba stie asta foarte bine. insa nu putea sa spuna nimic altceva presei decat rahaturi. ceea ce a si facut. ma bucur insa ca se contureaza aproape oficial razboiul ardealului cu parashutele de la bucuresti. hai gazu , hai U cluj , hai ARDEALUUUU!!!!!!
02 Octombrie 2011, 14:15   •   Comenteaza
Comentează
Număr de caractere rămase: 700
 
Apartament in Dristor Apartament in Dristor
230 EU/luna
Dristor , SC: 33 mp, 1 cam.
Suprafata utila: 30 mp
garsoniera

Alte Oferte

Un serviciu oferit de
Anunturi gratuite - anunturili.ro
www.anunturili.ro - site cu anunturi de mica publicitate optimizat pentru promovarea produselor tale. Reclama la televizor? Mai bine pui anunturi gratuite aici si gasesti cumparator.
Bucuresti/Bucuresti - pret 0,00 RON
Sisteme de control acces si Pontaj
Firma Electrogrup Proinstal Invest monteaza sisteme de control acces si pontaj : Cititoare de proximitate pentru restrictionarea usiilor in anumite zone, Tastaturi de acces cu cod numeric si cartele ...
Bucuresti/Bucuresti - pret 2,00 RON
Vand samsung champ gt-c3310
Vand samsung champ in orce retea foarte intretinut cu acesori la cutie. Am si alte telefoane de vanzare si cartele sim de cosmote la 27 lei de vodafone la 8 lei la 12 lei cu 2 euro casti de chat la ...
Olt/Slatina - pret 170,00 RON
Carabina cz 555 luxus+luneta bushnel elit 3200
Carabina Cz 555 luxus, pat din lemn de nuc masiv, cu obrazar icorporat, cal. 30- 06+ montura originala fixa de Cz cu inele de prindere pe 26, luneta Bushnel Elite 3200 cu reticul iluminat si reglaj ...
Cluj/Cluj Napoca - pret 1.695,00 EUR
Vand CNC Holzher Evolution
Vand CNC Holzher Evolution nou 9 burghie verticale 6 burghie orizontale lama pt canale freza de 6 kw program de proiectare se poate vedea pe http://www.holzher-evolution.com/en/
Vrancea/Paunesti - pret 36.500,00 RON
Taguri: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Autori: A B C D E F G I J L M O R S T V