FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Adrian Cristea iese la atac! Care e motivul pentru care a plecat de la Steaua

Adrian Cristea
Adrian Cristea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2014 18:30

Fostul mijlocaş al Stelei, Adrian Cristea, a dezvăluit care au fost motivele pentru care a fost îndepărtat de la echipa din Ghencea. Deşi se înţelegea bine cu Laurenţiu Reghecampf, conducerea nu l-a dorit. 

"Cu Reghecampf eu m-am înţeles bine, e un antrenor tînăr, foarte bun. Am fost îndepărtat de la Steaua din alte motive, nu sportive. N-am fost dorit de alţi oameni de prin conducere.

Chiar dacă eram dorit de antrenor, ştiţi cum este relaţia dintre antrenor şi patron. Probabil că lui Reghe i s-a adus la cunoştinţă să nu se mai bazeze pe mine.

Oricum, le urez baftă foştilor colegi! Sper să se califice în grupe. Liga Campionilor e cea mai importantă competiţie", a spus Cristea la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
id45
id45  •  30 Iulie 2014, 20:23

Sa-ti dau o .... fetita ???

inexistentus
inexistentus  •  30 Iulie 2014, 20:14

Ba nu mai spurcati clubul cu numele lui ăsta ! E un ratat.

rad1cal
rad1cal  •  30 Iulie 2014, 20:11

Motivul pentru care a plecat de la Steaua e clar... pentru ca e vai m0rtii lui de prappadit. Eu inca nu am aflat motivul pentru care a venit la Steaua.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează