FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adrian Cristea: "Să vedem dacă vom fi la fel de uniţi şi la primul semieşec"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2010 00:00

Mijlocaşul dinamovist Adrian Cristea speră ca liniştea şi unitatea din cadrul echipei să se menţină şi în momentul în care va apărea primul semieşec în campionat.

"Remiza dintre Steaua şi CFR e un rezultat bun pentru noi, dar trebuie să câştigăm meciul cu Ceahlăul, pentru că apoi urmează două meciuri grele. CFR este principala favorită la titlu. Deocamdată ne interesează doar scorul pe care l-au obţinut cu Steaua, mai multe vom afla când vom juca cu ei", a zis Cristea, conform Mediafax.

Apoi a continuat: "Noi suntem mai mereu pe marginea prăpastiei, deocamdată e linişte pentru că venim după nişte rezultate foarte bune, să vedem la primul semieşec sau eşec dacă vom fi la fel de uniţi".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
liviuemil
liviuemil  •  01 Martie 2010, 23:28

Nu mai e mult pina la sfirsitul saptaminii!

 •  01 Martie 2010, 18:00

De ce spune Cristea "semiesec"?!? Simplu! TOATE meciurile, exceptand cele nearanjabile - cu CFR Cluj, Steaua), sunt REZOLVATE de Borcea!!! Deci, un esec este exclus. Doar un semiesec este posibil. Adica, sa nu fie in stare s-o bage in poarta, nici ca adversarii sa-si dea autogol!!! Traim in Rrromanica, ce mama dr... pardon, a lui Gigi Becali.

 •  01 Martie 2010, 16:58

RESPECT CRISTEA !!! Intradevar o declaratie surprinzatoare de la un fotbalist SURPRINZATOR....Poate mai pune si BUTELIE cev peste salariul tau si poate atunci nu iti vei mai dori sa pleci...E URAT DIN PARTEA LUI BORCEA CA DOAR FINII ISI RASPLATESTE,iar fotbalisti TALENTATI precum este CRISTEA au parte de alt tratament...PACAT...ACum nu vreau sa il laud p CRISTEA pt k nu e USA DE BISERICA, si mai are de lucrat la capitolul ALERGARE...:D

Vezi toate comentariile (9)
Comentează