FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - SEPSI 2-0

VIDEO CU GOLUL Puștiul de 17 ani Adrian Mazilu, acțiune superbă în Farul - Sepsi! Cum a marcat al treilea gol al sezonului

Adrian Mazilu (17 ani) a marcat un gol frumos în prelungirile primei reprize din Farul - Sepsi, la scorul de 1-0 pentru constănțeni.
Adrian Mazilu (17 ani) a marcat un gol frumos în prelungirile primei reprize din Farul - Sepsi, la scorul de 1-0 pentru constănțeni.

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2023 21:54 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 22:31

Adrian Mazilu (17 ani) a marcat un gol frumos în prelungirile primei reprize din Farul - Sepsi, la scorul de 1-0 pentru constănțeni. Gazdele s-au impus cu 2-0.

Adrian Mazilu, extrema pe care Gică Popescu o consideră peste Tavi Popescu, a avut o nouă sclipire în SuperLigă și a ajuns la 3 reușite stagionale.

„Tușierul” a anulat golul sezonului în Farul - Sepsi OSK
FARUL - SEPSI OSK
„Tușierul” a anulat golul sezonului în Farul - Sepsi OSK

VIDEO CU GOLUL. Adrian Mazilu, execuție superbă pentru 2-0 în Farul - Sepsi 

În al treilea minut al prelungirilor primei părți, Mazilu a primit o pasă de la Tudor Băluță. A preluat elegant mingea, cu exteriorul, la 30 de metri de poarta adversă, lateral dreapta. 

Noua „perlă” a Farului a intrat în centru, a profitat de pasivitatea din marcajul lui Ispas și a șutat de la 16 metri, la colțul lung, cu mult efect. 

Mazliu a început și repriza secundă pe teren. Gică Hagi l-a înlocuit în minutul 51, cu Sebastian Borza.

Gică Popescu: „Mazilu e peste Tavi Popescu!”

Nume mari ale fotbalului românesc, Gabi Balint, Florin Răducioiu sau Viorel Moldovan, au remarcat la Adrian Mazilu calități unice și îi prevăd un viitor strălucit. A venit rândul lui Gică Popescu să își laude fotbalistul, imediat după FCSB - FC Argeș, scor 2-1.

„Tavi nu are loc de Mazilu. Mazilu e peste el, o arată forma sportivă. Și Tavi e un talent, asta e indiscutabil. Din păcate pentru FCSB e într-o criză de formă de ceva timp. 

Ei trebuie să se hotărască pe cine bagă în banda stângă, Popescu sau Coman. Unul trebuie sacrificat. Ca să fie vândut trebuie să joace bine”, a spus Gică Popescu la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Nelu Varga a intervenit în cazul fotbalistului dat dispărut de Dan Petrescu: „Băiatul ăsta a venit la mine și mi-a spus”

Apariția și scandalul » Mititelu Jr. s-a răfuit și cu „pensionarii de la Târgoviște”: „Urlete, înjurături!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
Danpinalty
Danpinalty  •  28 Februarie 2023, 23:38

saracu Gica, a ramas cu sechele de pe vremea cand era puscarias. nu are cum sa fie peste tavi pentru ca amandoi sunt 0 barat!

Aliluia
Aliluia  •  28 Februarie 2023, 23:11

Farul o sa i rupa pe toti in playoff. Castiga campionatul la pas. Aliluia.

Catalynn..__
Catalynn..__  •  28 Februarie 2023, 23:01
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 28 Februarie 2023, 22:49

Il vreti la fosta steaua din berceni ??

In locul lu’ Vansoitan!? :-)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează