FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 2-5

Adrian Mititelu a explodat după meciul CSU Craiova - FCSB și lansează un atac dur: "Cum e posibilă o asemenea enormitate?"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 23:54

Adrian Mititelu, finanțatorul FC U Craiova, a comentat meciul spectaculos dintre CSU Craiova și FCSB, încheiat 2-5. Aprig contestatar al echipei Primăriei, Mititelu s-a declarat oripilat de cei care o consideră pe CSU continuatoarea Universității Craiova.

"Prefer să mă abțin. E o situație delicată, nu pot vorbi despre o echipă care a intrat în fotbal cum a intrat și care mi-a distrus viața.

Lupta pentru titlu nu e încă pecetluită. Steaua are o formă bună,  iar CFR își va reveni. Campionatul nu e încă jucat, lupta va continua până în primăvară. Totuși, Steaua va mai avea sincope, nu cred că poate avea aceeași cadență.

CSU Craiova are 3 jucători buni, dar nu poate câștiga campionatul cu ei. Mă refer la Băluță, Mitriță și Bancu. Dacă ar mai avea 3-4 jucători de aceeași valoare, CSU s-ar putea bate la titlu.

Am aflat la acest meci de la comentatori că această CSU Craiova a jucat în 2002 cu Steaua. Cum e posibilă o asemenea enormitate? E incredibil!

Mi-aș dori ca FC U Craiova să joace pe noul stadion, dar deocamdată nu s-a răspuns la solicitările noastre. Nu ne poate cere nimeni chirie mai mare decât i se cere lui CSU. CSU mănâncă de la Consiliul Local cel puțin 2-3 milioane de lei pe an", a tunat Adrian Mititelu, la Pro X. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
kaloogarele
kaloogarele  •  30 Octombrie 2017, 17:09

statz mah calmi. am pierdut un meci. pierde si barcelona din cind in cind. baietii au fost oricum si stresati, tot plimbati de pe un stadion pe altu' EXACT la meciu' cel mai greu al returului. nu-i bai, ii repara mangia. ala, spre deosebire de mititelu, e cam profesionist. ah, apropo, ce mai face efcemititica? de la 11-0 a ajuns la 3-2. sa vedem daca iese din iarna :D

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  30 Octombrie 2017, 13:20

micutule daca pierderea unui joc e nasol atunci tu cand ai retrogradat echipa e sfarsitul lumii CIOCUL mic mic

gicab
gicab  •  30 Octombrie 2017, 11:08
Postat de eugen76_pan pe 30 Octombrie 2017, 09:47

pe chelus asta cu ochelari care a ingropat propriul srl il inteleg..dar cand citeam acolo la digi si la alte televiziuni "oltenii,prazarii au luat o manita"..e o ura rar intalnita pe noi

Ba ii spuneau chiar "universitatea" când de fapt e fcu

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close