FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Adrian Mititelu a pierdut procesul și vrea răzbunare: „Suntem stupefiați de decizie! Am primit-o ieri și nu ne vine să credem!”

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 15:45 / Actualizat marti, 09 ianuarie 2024 16:13

Vara trecută, fundașul central Andre Duarte a reziliat unilateral contractul cu FCU Craiova și-a plecat la Reggiana, la o lună fiind trimis împrumutat la NK Osijek ♦ Portughezul i-a reclamat pe oltenii la FIFA, iar acum a câștigat procesul, fiind declarat oficial „liber de contract” ♦ Adrian Mititelu nu acceptă decizia forului mondial și anunță că va face apel

Unul dintre cei mai importanți jucători ai celor de la FCU Craiova în sezonul trecut, Andre Duarte (24 de ani) a decis să plece de la echipă în vara lui 2023.

Marius Șumudică i-a convins! Șefii lui Gaziantep negociază pentru fotbalistul lui Gigi Becali
TRANSFER
Marius Șumudică i-a convins! Șefii lui Gaziantep negociază pentru fotbalistul lui Gigi Becali

 Impresarul acestuia, Bernardo Vasconcelos, susținea că noul contract de prelungire pe încă un an al fundașului central nu este valabil și că angajamentul acestuia expiră pe 30 iunie 2023.

La acel moment, conducerea FCU Craiova l-a contrazis pe impresarul lui Andre Duarte și a prezentat GSP.ro formularul înregistrat în platforma FRF, potrivit căruia contractul fundașului portughez a fost prelungit până la 30 iunie 2024. Dar asta nu l-a împiedicat pe portughez să rupă unilateral acordul, să semneze cu Reggiana și să-i reclame pe olteni la FIFA.

Adrian Mititelu: „Mergem la TAS doar din orgoliu!”

După mai multe luni de judecată a venit decizia, iar Duarte a câștigat procesul, fiind declarat oficial „liber de contract”, iar mutarea în Italia s-a făcut legal.

Adrian Mititelu și oficialii din Bănie au primit decizia și se declară „stupefiați”. „Am primit-o ieri și nu ne vine să credem. Suntem stupefiați de decizie! Mergem la TAS, doar din orgoliu, că jucătorul nu mai vine niciodată înapoi”, a fost reacția lui Adrian Mititelu în exclusivitate pentru GSP.ro.

Adrian Mititelu a pierdut procesul și vrea răzbunare: „Suntem stupefiați de decizie! Am primit-o ieri și nu ne vine să credem!”
Andre Duarte

Patronul echipei a explicat motivele pentru care merge la TAS împotriva lui Duarte: „măcar ia patru luni de suspendare și câștigăm 150-200 de mii de euro”.

Problema sesizată de patronul FCU Craiova: „Nu mai există comisiile clasice”

Apoi a explicat motivele pentru care crede că a pierdut acest proces. „Problema e în felul următor. La FIFA nu mai există comisiile clasice. Ei acum s-au pus să lucreze doar cu niște avocați de prin Italia, Germania, Franța. Ia unul dosarul acasă și aia e. Nu mai este cum erau comisiile la TAS. Acolo e totul cum trebuie făcut. D-aia mergem la TAS, facem apel”.

Cu procesul pierdut și cu Andre Duarte la altă echipă, Mititelu recunoaște pentru Gazeta Sporturilor că: „am greșit și noi că nu i-am pus clauză de reziliere în contract, dar n-am mai apucat. Că dacă avea clauza asta, nu se mai băga niciun club să-l ia, că plăteau în solidar. Asta a fost să fie”.

El avea un contract cum trebuie făcut, un an de înțelegere cu încă un an de prelungire. A fost notificat mereu cum spune legea. Și el, dar și impresarul. Știau foarte bine că în alt doilea an de contract situația contractuală se modifică. Ce mai sperăm acum e să mergem la TAS și să luăm niște bani. Altceva nu prea mai avem ce să facem
Adrian Mitelu, patron FCU Craiova

Impresarul lui Andre Duarte a agreat un comision de 14.500 de euro pentru un contract până la 30 iunie 2024

GSP.RO a prezentat în premieră documentele dintre FCU Craiova și impresarul Bernardo Vasconcelos. Acesta a semnat un contract de reprezentare, prin care este de acord să primească un comision 8.000 de euro în cazul în care Andre Duarte va continua la Craiova și în sezonul 2023-2024.

Adrian Mititelu a pierdut procesul și vrea răzbunare: „Suntem stupefiați de decizie! Am primit-o ieri și nu ne vine să credem!”

Până la Craiova a jucat doar în Portugalia

Fundașul central portughez a sosit la FCU Craiova 1948 în iulie 2022 din țara natală, de la CF Estrela. A mai evoluat în carieră la Sacavanense, Alverca și Praiense, toate formații toate formații portugheze. Acum este cotat la un milion de euro pe transfermarkt.

Mititelu rupe tăcerea: „Am fost executat, defăimat, umilit, batjocorit! Rotaru a vrut să mă omoare!”

Citește și:

E cel mai în vogă antrenor din Superligă și vrea în play-off: „Obiectivul e să batem pe toată lumea, de la Botoșani la FCSB!”
FCU CRAIOVA
E cel mai în vogă antrenor din Superligă și vrea în play-off: „Obiectivul e să batem pe toată lumea, de la Botoșani la FCSB!”
Juan Bauza și-a dus iubita în Argentina! Francesca Simionescu, una dintre cele mai sexy jurnaliste din România, face senzație în Țara Tangoului
MONDEN
Juan Bauza și-a dus iubita în Argentina! Francesca Simionescu, una dintre cele mai sexy jurnaliste din România, face senzație în Țara Tangoului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
brera30
brera30  •  11 Ianuarie 2024, 18:20
Postat de george.br pe 09 Ianuarie 2024, 22:31

N-ai inteles, nici n-ai cu ce: tu nu stai la masa, tu ratacesti printre mese, amarule!

Papucare, tu stai direct sub masa lui Miti, sa ii schimbi papucii si altceva, poate. Sa nu uiti sa iti faci datoria cu prisosinta fata de mititelul tau.

Adriana1984
Adriana1984  •  10 Ianuarie 2024, 00:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george.br
george.br  •  09 Ianuarie 2024, 22:31
Postat de legio.sud pe 09 Ianuarie 2024, 21:10

Fraiere tu nici la masă nu ai loc , tu stai la perete .

N-ai inteles, nici n-ai cu ce: tu nu stai la masa, tu ratacesti printre mese, amarule!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează