FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Adrian Mititelu explică de ce a cedat nervos şi a trimis sms-uri furioase jurnaliştilor: "Nu pot să cred ce faceţi!"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 iulie 2014 23:59

Gazeta de duminică a dezvăluit că Adrian Mititelu l-a sunat pe Adrian Cheltuitoru, trimisul Look ce a comentat CS U Craiova - Pandurii 1-1, şi l-a ameninţat că va avea de suferit dacă mai numeşte formaţia gazdă Universitatea.
Ziarul a mai scris că patronul FC U i-a trimis şi sms-uri lui Cheltuitoru, care a fost timorat, iar pe parcursul reprizei secunde şi-a cerut inclusiv scuze că a intitulat Ştiinţa gruparea din Bănie! Ieri, de pe un număr de telefon necunoscut, Mititelu a sunat un ziarist de la Gazetă. Ce a urmat puteţi citi, într-o redare aproximativă, însă cît mai fidelă posibil:

- Alo, Adrian?!
- Da, cine e?!
- Adrian!

- Care Adrian?!
- Adrian! ... Mititelu sînt...

- Aaa, spuneţi!
- Nu pot să cred ce faceţi, nu pot să-mi închipui că v-aţi vîndut şi voi "Clonei"!

- Ce vreţi să insinuaţi?
- Păi, dacă le faceţi jocurile, ce pot să mai spun?! Eraţi, şi sper că încă mai sînteţi, ultimul bastion al corectitudinii în presă. Voi nu sînteţi orice ziar, de la voi am alte pretenţii, cum puteţi să le daţi dreptate celor de la CS U?!

- Ce v-a deranjat?
- Toată campania prin care încercaţi să daţi credibilitate aşa-zisului proiect al "Clonei"! Chiar v-a cumpărat pe toţi?! Ăştia au un departament întreg care doar cu asta se ocupă, să cumpere ziarişti...

- Repet, ce v-a deranjat?
- De ce şi în ziar, şi pe site scrieţi că joacă Universitatea Craiova?!

- Pentru că aşa se numeşte echipa din Bănie...
- Nu, Universitatea Craiova e doar echipa mea! Asta-i o clonă, asta e!

- Noi ce să facem dacă Federaţia i-a acceptat acest nume?
- Nu ştiu, dar nu le mai faceţi jocul! Vouă v-ar conveni ca mîine să apară din senin un CS U GSP.RO? Sau un CS U Gazeta Sporturilor?! Şi să vă ia şi palmaresul, şi istoria...

- E adevărat că sîmbătă seara l-aţi terorizat pe Cheltuitoru cu apeluri telefonice şi sms-uri?
- Nuuu, doar un sms i-am dat. Dacă vrei, ţi-l trimit şi ţie să vezi că nu conţine nici o ameninţare.

- Dar sînteţi supărat şi pe cei de la Look?
- Normal, pe toţi cei care-i spun "Clonei" Universitatea! Universitatea e doar a mea! O să-i dau în judecată pe toţi cei care mai fac asta, o să vedeţi!

Dialogul a fost ceva mai lung, dar cam acesta a fost esenţialul. Discuţia n-a fost înregistrată, aşa că finanţatorul oltean îl poate trece şi pe subsemnatul pe lista celor chemaţi în instanţă, în caz că n-am redat sută la sută vorbele sale!

Conţinutul mesajului pe care Mititelu admite că i l-a trimis lui Cheltuitoru
"Cum vă permiteţi să spuneţi că această echipă este UNIVERSITATEA CRAIOVA?! Vă anunţ pe această cale că luni vă dau în judecată, atît pe dumneavoastră, cît şi postul TV pentru prejudiciile cauzate"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (83)
stresul_tau
stresul_tau  •  02 August 2014, 20:14
Postat de stina pe 30 Iulie 2014, 01:19

papagalulul draqu (mititele),ai distrus unul din cele mai bune branduri romanesti .....acu mai ai o hartie ...aia cu leul pe ea ....la cat esti de smecher eu sunt sigur ca o sa te stergi cu ea la .....anul ....pe tine saracia te-a lovit intai la cap ........

nici pe aia n-o mai are. e la firma care se ocupa de faliment....si va fi adjudecata de piturca cel ce are ceal mai mult de recuperat dupa faliment: 6 milioane de euroi.

savoss
savoss  •  01 August 2014, 11:57
Postat de stresul_tau pe 29 Iulie 2014, 19:06

ai spus pe dreak.....marsh la cotetz..sluga. muicelu are o singura avere....mamele voastre.

Ai uitat-o pe amanta mea: mmma-ta!

stina
stina  •  30 Iulie 2014, 01:19

papagalulul draqu (mititele),ai distrus unul din cele mai bune branduri romanesti .....acu mai ai o hartie ...aia cu leul pe ea ....la cat esti de smecher eu sunt sigur ca o sa te stergi cu ea la .....anul ....pe tine saracia te-a lovit intai la cap ........

Vezi toate comentariile (83)
Comentează