FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Adrian Mititelu: "Gigi nu mi-a propus niciodată să facem blat"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 februarie 2009 00:00

Preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a afirmat că stenogramele din cazul "valiza", în care apar şi convorbiri de-ale sale cu finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, demonstrează că echipa olteană şi-a apărat întotdeauna în mod corect şansele.

"Ce era să-i fac, să-l mint, i-am spus clar că la Craiova nu se poate aşa ceva. Nu mi-a propus niciodată să facem blat, nu mi-a spus asta, dar făcea aluzie, să bag echipa a doua, juniorii. Gigi ştie ce fel de om sunt eu.

Eu refuz oferte de milioane pentru jucători şi fac eu blat vreodată? Nimeni nu va putea să spună despre echipa asta că a făcut vreo măgărie. Niciodată nu am făcut aşa ceva! Nu ştiu să fac aşa ceva şi nu mă lasă inima să fac aşa ceva", a explicat Mititelu.

Conducătorul grupării oltene este convins că lucrurile se vor schimba în fotbalul românesc odată cu apariţia acestor stenograme: "Se vor schimba foarte multe după apariţia acestor stenograme, pentru că în primul rând s-a terminat cu discuţia la telefon şi doi, este o teamă. Probabil că vechile relaţii mai sunt, dar aşa, să mai fie ce a fost, nu cred".

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  09 Februarie 2009, 17:32

Las' ca a facut cu altii,si sunt convins ca ti-a propus si tie,da nu o sa zici niciodata.Oricum,nu va mai crede nimeni,asa ca mai bine taci din gura ca sa nu cazi de tot in ridicol.11Sclavule!!!

 •  09 Februarie 2009, 17:32

Sincer..imi este dor de craiova maxima ..dar dupa epoca dinamovista a lui netoiu acuma este epoca stelista a lui mititelu....sper ca in curind sa fie epoca craioveana a unui oltean adevarat..

 •  09 Februarie 2009, 17:15

ba mititelule da nesimtit mai esti! ai uitat de meciul cu steaua de anul trecut? romanii din lotul craiovei si arbitrii au fost cumparati. domnilor ziaristi intrebati-l voi pe talharu ala de meghesan cat o luat de la jiji, ca el il tot lauda(pe jiji), zice ca-i domn mare, ca i-a tratat foarte bine la acel meci. cum dracu cel mai mare stelist din tarnaveni e trimis sa arbitreze un meci al stelei?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează