FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - STEAUA, DUMINCĂ, ORA 21, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Adrian Mutu a refuzat să joace cu Steaua, duminică! Motivul "Briliantului" şi reacţia lui Gheorghe Mulţescu

Articol de - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 16:46

Vestea plecării lui Adrian Mutu de la Petrolul a apărut în urmă cu două zile. Atacantul Petrolului va fi împrumutat pentru 3 luni în India, la Chennai Titans.

Iniţial, antrenorul Gheorghe Mulţescu a declarat că nu ştie nimic despre acest lucru, iar oficialii ”lupilor” au recunoscut oferta, dar au pus sub semnul întrebării transferul.

Astăzi, Mulţescu a lămurit situaţia, dezvăluind că Mutu i-a cerut să nu-l folosescă în meciul Steaua de duminică, transferul său fiind ca şi făcut.

”A venit Mutu aseară la mine să-mi spună că transferul în India este iminent şi m-a rugat să nu-l bag în meciul cu Steaua pentru a nu risca o accidentare. Eu normal că l-am înţeles şi nu mă pot opune dorinţei sale. Oricum, în meciul cu Steaua promit că vom muri cu ei de gît”, a declarat antrenorul ploieştenilor.

Petrolul - Steaua se joacă dumincă de la ora 21, pe Look tv şi liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (61)
audi66
audi66  •  20 Septembrie 2014, 07:42
Postat de badea_nae pe 19 Septembrie 2014, 23:07

SUPORTERII PETROLULUI SUNT TERMINATI ,LA FEL SI JUCATORII ,CE MAI DOLIU LA PLOIESTI CINE MAI II SCOATE IN CLUBURI PE BAIETI??

Cum cine? Coana mamica ta!

stelist86
stelist86  •  20 Septembrie 2014, 07:04

degeaba ai anii batrinetii multescule,la expresiile pe care le folosesti esti ca si drogatii din galerii ,nu faci decit sa inciti la violenta,la fel cu precedentul care nu stia sa zica decit AGRESIVITATE,daca tot va dati lupi(jigariti),trebuia sa dovediti in europa,STEAUA ESTE O ECHIPA CU VALOARE EUROPEANA care este respectata peste tot,voi deocamdata cu BITA SI CU ...PUMNUL,ca fotbal nu stiti !

redangel
redangel  •  20 Septembrie 2014, 01:19
Postat de moshu_cu_ruc.sacul pe 19 Septembrie 2014, 21:37

"în meciul cu Steaua promit că vom muri cu ei de gît” Sper ca, la final, petroliștii să supraviețuiască!

ZIse JAvreLe

Vezi toate comentariile (61)
Comentează