FOTBAL  »  Superliga  »  MECI DEMONSTRATIV

VIDEO Primele nume importante au sosit la Cluj pentru meciul de retragere al lui Mutu » Makelele: „A avut mute calități” + Bogdan Stelea, apariție spectaculoasă

Articol de - Publicat sambata, 11 iunie 2022 14:49 / Actualizat sambata, 11 iunie 2022 15:14

Primele nume mari au ajuns la Cluj pentru meciul de retragere a lui Adrian Mutu.

Pe lângă foștii colegi de la națională ai „Briliantului”, precum Marica, Adi Iencsi sau Mirel Rădoi, la Cluj au sosit și nume importante din fotbalul mondial. Primii veniți: David Trezeguet, Claude Makelele și Tomas Ujfalusi.

Pe aeroport, Makelele, fost mijlocaș la Real Madrid și Chelsea, a vorbit despre Adrian Mutu, dar și despre Gică Hagi și Dan Petrescu, fostul fundaș dreapta al londonezilor.

Reghecampf și-a schimbat planurile » Când are loc întâlnirea decisivă cu Mihai Rotaru
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Reghecampf și-a schimbat planurile » Când are loc întâlnirea decisivă cu Mihai Rotaru

VIDEO Claude Makelele, prezent la meciul de retragere al lui Adrian Mutu

„Am mai fost în România pentru Adrian Mutu, dar și să joc împotriva naționalei. Vreau să sărbătoresc acest moment cu prietenul meu Adi Mutu, chiar dacă am jucat o perioadă scurtă împreună.

A fost un jucător special. A avut multe calități. E cel mai bun jucător român, după Hagi. Hagi e o legendă. E la un nivel diferit. Sunt generații diferite, iar Mutu a învățat de la Hagi”, a declarat Makelele.

Dan Petrescu e un bun antrenor, așa cum a fost și ca fotbalist. Sper să-l vedem la națională.

- Claude Makelele, fost mijlocaș la Chelsea

Bogdan Stelea, apariție spectaculoasă la 54 de ani

La Cluj a sosit și fostul portar Bogdan Stelea. La 54 de ani, „Arnold” a impresionat cu fizicul său, dar spune că nu crede că va rezista prea mult în meci.

Primele nume importante au sosit la Cluj pentru meciul de retragere al lui Mutu » Makelele: „A avut mute calități” + Bogdan Stelea, apariție spectaculoasă
Bogdan Stelea

„Nu știu dacă sunt apt, nu am mai jucat de multă vreme. Sper ca totul să se termine bine. Foarte pregătit nu sunt. E o mare plăcere să fiu aici. E ceva extraordinar”, a spus Stelea.

Fostul portar a vorbit și despre situația de la echipa națională:  „Meciul cu Finlanda va fi unul greu, dar putem câștiga și totul să fie în regulă”.

Citește și:

Spovedania lui Adrian Mutu în autobiografia „Revenirea din Infern”: „Am făcut rău familiei, unii au suferit din cauza mea! Acolo sus doar vulturii se avântă”

Andrea Pirlo și-a găsit echipă în afara Italiei. Va fi adversarul lui Montella și Balotelli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cr_portal
cr_portal  •  11 Iunie 2022, 15:59

Mișto asta:"A avut mute calități”. Mutu a avut mute, dar și slute. Important că și-a făcut treaba cu ele.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează