FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ce a spus Adrian Mutu despre o posibilă revenire la Rapid: „Chiar azi am fost la baza lor!”

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 12:56 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 13:05

Adrian Mutu, antrenor plecat recent de la CFR Cluj după eliminarea ardelenilor din sferturile Cupei României de către Corvinul Hunedoara (4-0), s-a arătat deschis să revină la Rapid București.

„Briliantul” a fost întrebat dacă ar accepta să se întoarcă la Rapid, în contextul în care giuleștenii au fost învinși pe teren propriu, cu 4-1, chiar de CFR Cluj, echipa lui Mutu până acum 5 zile.

Adrian Mutu se simte ca acasă în Giulești

Un apropiat de-ai lui Gigi Becali a făcut anunțul: „Atunci va renunța! A spus-o și el”
FCSB
Un apropiat de-ai lui Gigi Becali a făcut anunțul: „Atunci va renunța! A spus-o și el”

Adrian Mutu a evitat să spună dacă are o ofertă de la Rapid, pentru a nu pune presiune în public pe Cristiano Bergodi, însă a afirmat că se simte ca acasă în Giulești.

„(n.r.- dacă ar accepta să revină la Rapid) Nu vreau să vorbim despre vreo ofertă de la Rapid acum. Nu ar fi frumos să pun presiune. Dar la Rapid m-am simțit foarte bine, am lucrat bine cu conducerea și cu Daniel Niculae. Sunt ca acasă în Giulești.

Chiar azi am fost la bază, că a avut băiatul meu meci. Nu pot să răspund la întrebare din respect pentru Bergodi. În acest moment, mă relaxez.

M-am uitat la acest meci din Giulești să văd ce reacție au avut jucătorii după jocul din Cupă. L-am sunat pe Cristi Săpunaru de ziua lui și erau și ei conștienți că e cam ultima șansă pentru a mai lupta la campionat”, a declarat Adrian Mutu, conform fanatik.ro.

CFR Cluj a zdrobit-o pe Rapid în etapa 3 a play-off-ului, 4-1 în Giulești, scorul la pauză fiind 4-0 în favoarea ardelenilor conduși la acest meci de Ovidiu Hoban și Francisc Dican.

Suporterii alb-vișinii n-au mai răbdat și i-au cerut demisia antrenorului Cristiano Bergodi, ajuns la 3 eșecuri consecutive.

Dacă FCSB va câștiga duminică seara cu Universitatea Craiova, Rapid va rămâne la 13 puncte în urma liderului!

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Rapid - CFR Cluj 1-4. Cristiano Bergodi, antrenorul gazdelor: „E o înfrângere usturătoare. Toți suntem vinovați, în frunte cu mine!”

Citește și:

Rapid n-a scăpat! Colecția de glume care a invadat internetul după ce CFR Cluj le-a predat fotbal giuleștenilor
Rapid - CFR Cluj 1-4
Rapid n-a scăpat! Colecția de glume care a invadat internetul după ce CFR Cluj le-a predat fotbal giuleștenilor
Dan Șucu are primul nume de antrenor pentru înlocuirea lui Bergodi » Îl mai vrea o echipă din play-off
RAPID
Dan Șucu are primul nume de antrenor pentru înlocuirea lui Bergodi » Îl mai vrea o echipă din play-off

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
gado
gado  •  07 Aprilie 2024, 18:23

Tupeu considerabil la Mutu ! A rupt contractul si a plecat fara sa se uite inapoi, a ratat peste tot pe unde a fost angajat, iar acum spune ca se simte "ca acasa la Rapid". Sa incerce in alta parte .. Poate incerca sa gaseasca un angajament prin Liga 2 .. Are sanse acolo . Cat despre : "ma inteleg bine cu D Niculae" ... mai bine sa-l lase in pace pe Nico, ca si asa are destule probleme.

razesul
razesul  •  07 Aprilie 2024, 14:53

"Dar la Rapid m-am simțit foarte bine, am lucrat bine cu conducerea și cu Daniel Niculae. Sunt ca acasă în Giulești." - cand ai plecat cu 5 zile inainte de campionat nu te mai simteai ca acasa?stai acolo unde esti ca stai bine

tk2014
tk2014  •  07 Aprilie 2024, 13:20

superb

Vezi toate comentariile (3)
Comentează