FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adrian Mutu s-a autopropus la Dinamo! Ionuţ Negoiţă explică: "Nu se potriveşte la noi!"

Imagine de arhivă cu Mutu sărutînd emblema lui Dinamo +1   FOTO
Imagine de arhivă cu Mutu sărutînd emblema lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 21 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 noiembrie 2013 17:58

Ionuţ Negoiţă, acţionarul principal al lui Dinamo, a comentat opţiunea lui Adrian Mutu de a reveni în Liga 1, la Petrolul.

Finanţatorul roş-albilor a explicat de ce nu l-a mai ofertat pe atacantul de 34 de ani, care a evoluat în Ştefan cel Mare în sezonul 1998-1999.

"E posibil să i să potrivească la acest moment campionatul românesc. Petrolul are o echipă matură, asta e ideea la ei. La Dinamo nu se potriveşte, sîntem în reconstrucţie, vreau să fac o echipă tînără, de viitor.

Adrian m-a căutat acum două luni, m-a întrebat dacă aş fi interesat să-l aduc. Am analizat destul de bine, dar noi ne dorim să facem o echipă cu jucători sub 25 de ani, tînără şi de perspectivă", a declarat Negoiţă la televiziunea sportro.

Adevăratul motiv pentru întoarcerea lui Mutu în Liga 1: "Nu venea aşa, de capul lui, că îi e drag de Contra"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (44)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  23 Noiembrie 2013, 04:02

E vorba de bani si atit . Lui Mutu in primul rind trebuie sa ii dai o prima " babana" la instalare . De abia apoi probabil se va multumi si cu un salariu mic ceva in jur de 200 de mii de "parai" / an. Oricum maine avem meciul cel mai important din acest tur . Daca nu invingem nu mai avem nici o sansa sa terminam pe locul 6 .

laurvalencia
laurvalencia  •  22 Noiembrie 2013, 18:31

negoita dupa faza cu danciu si acum cu mutu iti zic din suflet ca te urasc!poate era visul nostru de ani de zile ca mutu sa revina in groapa...poate il asteptam de cand a plecat...tinerii tai nu ne zic nimic si nici caini nu sunt!si tu si anghelache sunteti o rusine!

reddogsv
reddogsv  •  22 Noiembrie 2013, 08:43

Negoita poate nu l-a luat pentru ca nu are bani sau poate ca e si Borcea bagat pe felie. S-a gandit probabil ca si Tamas cand a revenit la Dinamo a cam stricat vestiarul, la fel N"doye! Decat sa taraie si pe altii cu el la baut poate e mai bine asa, dar pe de alta parte cand te gandesti ca Thomas sau Pape au loc iar Mutu nu.....

Vezi toate comentariile (44)
Comentează