FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - FC BRAŞOV 1-0

Adrian Porumboiu exploziv: "Alexandru Deaconu o să meargă la murat!" » Face praf doi arbitri: "La cine s-a umblat, se mai umblă"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 01 aprilie 2014 10:55

Adrian Porumboiu recunoaşte că FC Braşov a avut cel puţin un penalty neacordat în meciul cu echipa sa, FC Vaslui.

"Braşov a avut un 11 metri clar, ăsta a fost sigur, la duelul cu Mateiu. La henţ pare henţ, dar nu sînt sigur. Să fim serioşi, adiţionalul nu putea să dea penalty. Sînt nişte copii care de-abia au pătruns în aria arbitrajului. Cum putea un asemenea arbitru să treacă peste central?

Acei adiţionali sînt în mod deosebit doar pentru a vedea dacă a trecut mingea de linia porţii", a declarat Porumboiu la Dolce Sport.

Finanţatorul Vasluiului atacă dur doi arbitri:

"Radu Petrescu nu trebuie pus la arbitri. Deaconu o să meargă la murat dacă îl mai pune. Nu e arbitru... N-are nici o treabă cu arbitrajul. În afară că e un tip îngîmfat... Petrescu nu umblă cu prostii. Atît poate el. Dar de Colţescu n-am nici o îndoială. Şi la cine s-a umblat, se mai umblă".

VIDEO Şi tu, Haţegan? » Etapa gafelor în Liga 1: a greşit şi centralul de la FC Vaslui - Braşov, 1-0

 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (25)
gicutzu69
gicutzu69  •  01 Aprilie 2014, 22:44

Si uite asa se duce naibii munca la o echipa sperantele unor suporteri care au crezut in corectitudinea unor prafuri de arbitri.Unii arbitrii parca au probleme grave cu vederea mai ales atunci cand ar trebui sa ia decizii rapide care pot schimba soarta unui meci dar mai ales soarta unui club.Adrian Porumboiu acest fost arbitru care a rupt vreo 2 meciuri Brasovului pe vremea cand era arbitru se jura pe portocaliu ca cel putin unul dintre cele doua faze in careu au de 11 metri dar mai zice ca mananca foarte mult cozonac cu rahat!

supersolo
supersolo  •  01 Aprilie 2014, 15:00

Acel coeficient decide cati bani primeste fiecare tara ptr infrastructura , juniori ..programe ....singura echipa care poate aduce puncte la ora actuala e Steaua ...si de aici ...favorurile care i se fac ptr a nu pierde titlul ...celelalte echipe sunt masacrate ptr pariurile sportive ...la care CCA isi ia dreptul....cota ...ca dealtfel si FRF... e un intreg cerc vicios de care nu avem cum scapa decat intr-un singur fel....construirea a inca 2-3 -4 echipe valoroase de nivelul Stelei si atunci datele vor fi altele ...sa nu uitam ca CFR Cluj detine recordul de puncte in Champions...iar Steaua nici nu s-a apropiat macar de el.....

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  01 Aprilie 2014, 14:59

dara, m'antreb si io, preacinstitul porumbel, cu ce oare a inceput dumul plin de success, in afaceri ?! o fi fost el, unul din aia sarci si cinstiti, vorba lui ilici, mai draga ?!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează