FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV „Aveam o fobie!” » Adrian Porumboiu a recunoscut implicarea directă pentru antrenori: „Interveneam! După meci m-am dus, i-am strâns mâna”

Articol de - Publicat vineri, 15 martie 2024 13:58 / Actualizat vineri, 15 martie 2024 14:51

Adrian Porumboiu (73 de ani) a fost președintele celor de la FC Vaslui, echipă alături de care n-a reușit să câștige niciun trofeu în fotbalul românesc. Acesta a explicat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” cum era implicat în viața echipei, cum colabora cu antrenorii și cum a avut o situație de gestionat cu Dorinel Munteanu, actualul antrenor de la Oțelul Galați

Adrian Porumboiu a recunoscut la emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia că „eram implicat în mersul echipei. Îmi intrase fixul cu echipa, ce joacă, cum joacă, aveam o fobie”.

Acesta dă detalii neștiute publicului din perioada FC Vaslui. „Intram în vestiar înainte de meci să le transmit salutări de imbold, prime... La pauză mă așezam pe un scaun liniștit. Destul de decent! Erau antrenori, jucători de clasă. Cum să mă duc să țip? Acolo am avut «cremă de cremă»”.

Adrian Porumboiu: „Interveneam, dar nu de maniera lui Gigi Becali”

Întrebat de implicare, Porumboiu a spus că „au fost și momente destul de multe când mă implicam”.

Interveneam, dar nu de maniera lui Gigi Becali, să stau la televizor. Fiecare face ce vrea. Nu discut ceea ce face Becali. Mergeam la antrenamente și la schemele tactice, stăteam pe margine și dacă era ceva vorbeam cu antrenorii”, a spus fostul arbitru internațional.

„Cu Inacio (nr. Augusto Inacio) stabilisem un sistem de lucru. «Presidente, dacă vrei să joace cineva duminică, pe mine anunță-mă de luni să-l pregătesc p-ăla». Îi spuneam și încerca. Sunt și antrenori cărora nu poți să le zici, că-i jignești”, a mai adăugat Porumboiu.

Nici acum nu e de lucrat cu Porumboiu. E mai greuț. E ușor pentru cei care respectă niște reguli în totalitate. De exemplu, îmi pare rău că l-am dat pe Inacio afară, ajunsesem la un punct de echipa cotropitoare care era atunci... Asta a fost, n-ai ce să comentezi prea mult. Ne-am despărțit în condiții civilizate, doar cu Lopez Caro a fost cu un pic de scandal

Adrian Porumboiu, fost patron FC Vaslui

„Dorinel e antrenor de antrenor, domne!”

Porumboiu a prezentat publicului și un episod în care a fost implicat Dorinel Munteanu, fost antrenor al echipei din Vaslui:

Am avut o problemă cu un jucător. Nu-i mai dau numele. Dorinel mi-a zis că nu merge, dar l-am rugat. A încercat și-am luat gol cu Farul în minutul 97 din cauza lui. După meci m-am dus, i-am strâns mâna și i-am zis «din momentul ăsta, eu nu mă mai amestec»”.

VIDEO Adrian Porumboiu dezvăluie că a impus un jucător în echipa lui Dorinel Munteanu: „Am luat gol în minutul 87 din cauza lui!”

„Atunci când l-a băgat pe jucătorul respectiv am luat gol. De-acolo nu puteai să te duci și-a doua oară. În rest am fost inspirat la alte schimbări, să spun așa. Dorinel e antrenor de antrenor, domne!

Mai era și jucător când a venit la Vaslui. Pregătește fizic echipa, chiar dacă zice lume că metodele sunt învechite. I-a luat din Divizia C și i-a dus în prima divizie pe Oțelul”, a explicat Porumboiu în cadrul emisiunii.

Cât am fost eu de arbitru, e greu să crezi că unul cu șapte clase îi poate da lecții unui profesor doctor docent în fotbal. Noi avem doctori care n-au liceul. Mulți din ei conduc țara asta... Am fost arbitru atâția ani, am stat în mijlocul terenului și-am făcut. Nu veneam de la prășit. Dacă nu ai o anumită decență, te ia valul. N-am avut probleme cu antrenorii

Adrian Porumboiu, fost patron FC Vaslui

Citește și:

Jocuri de culise în Superligă și dezvăluiri în direct: „Nu te băga nimeni în seamă, lucrurile erau aranjate! Totul era jucat pe sub masă”

Dezvăluiri incredibile din culisele fotbalului românesc! A rupt tăcerea și a răbufnit în direct: „Nu dai bani, îți distrug afacerea! Dai bani, ai cătușe!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bacy
bacy  •  15 Martie 2024, 16:52

Jiji e mic copil pe lângă grobianul fost patron al Vasluiului, cel ce și-a ”ucis” cu bună știință ”copilul” asta după ce a împărțit dreptatea, pe teren, după bunul plac și interes !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează