FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Adrian Porumboiu îi face praf pe jucătorii Vasluiului: "Mă şochează ideea asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 aprilie 2014 17:31

Fostul finanţator al lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, s-a arătat extrem de dezamăgit de faptul că jucătorii nu vor să se prezinte la meciul cu Steaua. Omul de afaceri crede totuşi că decizia oficialilor de a veni la Bucureşti cu echipa de juniori ar fi înţeleaptă, pentru că astfel s-ar respecta competiţia.

"Pentru mine e neverosimilă ideea că jucătorii primei echipe nu vor veni la Bucureşti. E o competiţie sportivă şi nimeni nu trebuie să se comporte în halul ăsta. Nu văd de ce să nu joace. Sînt probleme cu cîţiva jucători.

Nu pot să stau indiferent cînd ştiu că în echipa aia, în care s-au investit foarte mulţi bani, nu se va prezenta la meci.

Dacă a notificat clubul, Celeban are dreptate şi trebuie să primească banii. Clubul e obligat să-i dea banii. Pe mine mă şochează ideea că sînt jucători care abia prind ocazia să joace cu Steaua şi ei refuză.

Într-un meci ca ăsta îţi demonstrezi valoarea. E un jucător care şi-a primit salariul în avans pe 2 ani şi acum e lider de sindicat. Nu îi dau numele, poate va reuşi să dea şi el un gol anul ăsta.

Nu contează cu ce echipă se prezintă, să vină cu piticii, dar să respecte competiţia. Îi felicit pentru decizie dacă vor veni cu piticii. Nu îl bănuiesc pe Ciobotariu de ceva. Are un caracter frumos, sînt convins că nu e implicat", a spus Adrian Porumboiu la televiziunea sportro.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (6)
ertyuiop
ertyuiop  •  10 Aprilie 2014, 20:35
Postat de t0ni pe 10 Aprilie 2014, 18:59

de cate ori isi da cu parerea unul de la Galati despre o alta echipa romaneasca mor de ras! :-))))))))))))

Doamne ce specimen?! Nu mai privi in oglinda.....pe unii ii apuca plansul, tu faci parte din categoria celor care ii apuca rasul!

icstream
icstream  •  10 Aprilie 2014, 19:06

Porumboiule, esti o târâtura penala!

t0ni
t0ni  •  10 Aprilie 2014, 18:59
Postat de ertyuiop pe 10 Aprilie 2014, 17:45

Mare bandit acest Stiuletoiu, a tras tzaca la majoritatea care au fost la Vaslui avand contracte extrem de clare iar acum vrea sa le traga o tzaca tuturor prin vreo intrare in insolventa!

de cate ori isi da cu parerea unul de la Galati despre o alta echipa romaneasca mor de ras! :-))))))))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează