FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Adrian Porumboiu îl avertizează pe Gigi Becali cu privire la "şmecheriile" lui Lucian Sînmărtean: "Îl cunosc bine"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 decembrie 2014 22:13

Adrian Porumboiu îl avertizează pe Gigi Becali cu privire la Lucian Sînmărtean. Fostul patron al celor de la FC Vaslui ştie cum ar trebuie să procedeze Steaua atunci cînd îi va prelungi contractul mijlocaşului de 34 de ani, trecut şi pe la echipa moldavă. 

"Daca aş fi în locul celor de la Steaua, i-aş face un contract pe 3 ani, cu sume fixe, dar în fiecare an i-aş pune condiţii ca să poată continua.

Îl ştiu foarte bine, daca ştie că are contract pe 3 ani o lasă mai moale, dar dacă ştii să-l motivezi, să-l ţii în joc de glezne, e altceva.

Cred că Gigi gîndeşte bine că nu se repede să-i prelungească. Dacă îi faci contract la fiecare final de sezon, el poate să mai joace la nivel foarte bun încă 3 ani.

Sînmărtean era maturizat şi la Vaslui, dar acum e constant în evoluţii. El are nevoie de contract serios, iar Steaua ar putea să-i ofere asta. Mulţi fotbalişti au nevoie să simtă o presiune.

Dacă îi faci un contract de acum pe 3 ani, poate interveni o saţietate şi va fi mai greu de controlat", a declarat Porumboiu la Dolcesport.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
plischi
plischi  •  04 Decembrie 2014, 07:24

e plina lumea de turnatori!

borat101
borat101  •  04 Decembrie 2014, 04:54

Ce articol fals. Auzi Porumboiule, de cand te bagi in seama altuia? Sau asta este tactica luata de la tig.ano-comunism? Cand iti bateai joc de Sanmartean, iti placea, abea te auzea cineva sa il promovezi la NATIONALA. Ba chiar erai la cutite cu fam Becali ca nu promova la Nationala pe Sanmartean si pe altii, acum le dai sfaturi la ti.g.a.ni?! Numai k..aka.ti de penali in Romania aia!!!!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  03 Decembrie 2014, 23:47

mure la cei care strang cu usa ... spunand ca au oferte de la arabi !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează