FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Adrian Porumboiu lansează o replică dură la adresa selecţionerului: "Piţurcă e pshiopat"

Porumboiu vrea să ia măsuri împotriva selecţionerului.
Porumboiu vrea să ia măsuri împotriva selecţionerului.

Articol de - Publicat sambata, 22 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 21 septembrie 2012 19:31

După neconvocarea la "naţională" a lui Lucian Sînmărtean, Piţurcă şi Porumboiu şi-au aruncat cuvinte grele. În scandal s-a implicat şi Mircea Sandu, cel care a avut o discuţie cu şeful de la Vaslui. Concluzia convorbirii telefonicei: "Piţurcă să tacă din gură şi să ţină cît poate de postul ăla pe care îl are!", spune Porumboiu.

- Domnule Porumboiu, am înţeles că vreţi să luaţi măsuri împotriva lui Piţurcă?
- Nu-mi vine să cred ce nemernicii a spus acest om. Ttrebuie dus la balamuc şi internat de urgenţă. Trăieşte într-o altă lume, se crede haiduc, trăieşte prin codru. Nu-l duce capul la nimic, ce poţi să-i ceri dacă în căpşorul lui nu are nici un neuron în plus. A ajuns el să-mi dea mie lecţii? Eu mi-am cerut public scuze pentru o declaraţie, iar el vrea să facă în continuare scandal. Va avea mari surprize dacă va mai continua...

"O să aibă surprize de la FRF"

- Îl ameninţaţi?
- Nu ameninţ pe nimeni, domnule! Doar vă spun că eu tac şi el dacă va continua va fi în pericol.

- Îl daţi în judecată...
- Nu spun nimic. Doar l-am avertizat! Am avut o discuţie ieri dimineaţă cu Mircea Sandu... Să tacă din gură şi să ţină cît poate de postul ăla pe care îl are! Cum să fie ăsta antrenorul echipei naţionale cînd el n-are obiective? Antrenor de amicale! E vai de capul lui...

"Să facem concurs de scuipaţi!"

- Voiam să vă întreb...
- Piţurcă e un handicapat, domne! E inimaginabil ca un om ca ăsta să reprezinte România. Să mă înjure pe mine cît vrea şi de 50 de ori pe secundă dacă poate, dar să-mi lase familia în pace.

- Asta v-a deranjat cel mai mult?
- Ce treabă are soţia mea, care nici nu-l cunoaşte pe ăsta! Cît de nemernic e să se ia de familia mea? Handicapatul ăsta nici nu ştie că mama e moartă de 10 ani! E un bolnav, un psihopat... Mie mi-ar cădea limba şi mîinile şi mi s-ar usca picioarele să vorbesc de familia cuiva. Îl aştept să facem concurs de şuturi în fund, cu public! Şi o să facem şi concurs de scuipaţi, care scuipă mai mult!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
medichit
medichit  •  23 Septembrie 2012, 01:16

consider ca porumboiu are perfecta dreptate

j_anonim_jorginho
j_anonim_jorginho  •  22 Septembrie 2012, 13:33

Trucuri tipice de presă ! De ce asociaţi neconvocarea lui Sânmărtean cu scandalul ăsta ? Nu are absolut nicio legătură !

xabab
xabab  •  22 Septembrie 2012, 13:33
Postat de tachebacanu pe 22 Septembrie 2012, 10:15

GATA! ajunge mister Porumboiu!!!!!! Esti deja in "tarate".Credeam la inceput ca poti face "un misto fin" la adresa analfabetilor din domeniul fotbal dar,te-ai lasat atras in mocirla!!Pacat dar mare pacat!!!

Porumboiu s-a lasat atras in mocirla??? N-ai inteles nimic. Porumboiu creaza mocirla... (impreuna cu Becali, Borcea, Iancu si presa "sportiva" aservita)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează