FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - RAPID, DUMINICĂ, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Adrian Porumboiu: "Nu ştiu dacă se va putea juca meciul cu Rapid din cauza vremii"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 decembrie 2010 00:00

Finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, a spus pentru gsp.ro că este posibil ca meciul dintre echipa sa şi Rapid să nu se poată disputa din cauza vremii nefavorabile.

 

"La Vaslui plouă rău, drenajul nu face faţă şi s-ar putea să o dea în ninsoare, iar la ora meciului vor fi -10 grade. Vă daţi seama că e foarte greu să joci. Ar fi o idee bună să se amîne etapa dacă situaţia rămîne în felul acesta pentru că nu se poate juca. Eu nu vreau să zic dacă ar fi bine sau nu să jucăm cu Rapid, asta va decide arbitrul partidei", a spus Porumboiu.

Meciul dintre FC Vaslui şi Rapid se dispută mîine, de la ora 20:30 şi este transmis de DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO

Vezi AICI cum se prezintă vremea în Vaslui

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (17)
rapidist29
rapidist29  •  04 Decembrie 2010, 19:31

eu sunt rapidist...stimez foarte mult poli timisoara si pe oamenii din timisoara...dar sa fim sinceri, nu stiu cum puteti sa tineti cu o echipa parvenita iar poli este unde este...este ca si cum rapid ar fi in div. c,d iar pe giulesti ar juca o alta echipa si noi rapidistii am spune ca echipa respectiva este rapid...eu chiar nu va inteleg...cred ca este vorba de frustrare sorry dar incep sa am indoieli de timisoreni...cei care i-am cunoscut eu acum 15 ani sigur nu ar fi uitat de adevarata poli

justsamba
justsamba  •  04 Decembrie 2010, 19:17

Iarna nu merge pe Porumb bre. Da pe gaz, sau pe electrice.

sexilian
sexilian  •  04 Decembrie 2010, 17:38

bai zgaitule[mitica]treci maimutoiule la treaba nu ti mai da cu parerea mai ales dupa meciuri ptru ce jucam la ora europei centrale si in plina iarna ca asa vreti voi mascaricii diriguituri lasativa tata sau va temeti ca va veni dna peste voi n aveti teama ca tot in rahova veti ajunge nu sa uitat jordi la voi ca n are interese acolo dar latul se strange sigur

Vezi toate comentariile (17)
Comentează