FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Adrian Ropotan, fost campion cu Dinamo, pune presiune pe noii investitori: „Nimic nu e corect din ce se întâmplă acolo” + ce îi cere lui Cortacero

Ropotan a câștigat titlul cu Dinamo în 2007 +49   FOTO
Ropotan a câștigat titlul cu Dinamo în 2007

Articol de - Publicat joi, 27 august 2020 11:30 / Actualizat joi, 27 august 2020 15:17

DINAMO. Adrian Ropotan (34 de ani), campion cu Dinamo în 2007, a vorbit la emisiunea GSP Live despre ultimele evenimente care au captat atenția în„Ștefan cel Mare”: venirea investitorilor spanioli și instalarea lui Cosmin Contra în locul lui Gigi Mulțescu. 

„Mi-aș dori să bage bani la echipă și să aducă jucători care să pună suflet și care să realizeze că sunt la Dinamo. Mi-e greu să cred că ar fi venit Contra doar pentru o chestiune de moment. Să bage bani, să facă performanță și să ducă Dinamo acolo unde îi e locul. Să vedem ce buget vor aloca pentru acest sezon, pentru că avem nevoie de foarte multe investiții. Ai nevoie de minimum 10 jucători”, a spus Ropotan, la GSP Live.

Ropotan: „Nimic nu e corect din ce se întâmplă acum la Dinamo”

Întrebat despre sacrificarea lui Gigi Mulțescu și înlocuirea acestuia cu Cosmin Contra, Ropotan a rezumat perfect situația actuală de la Dinamo. Fostul mijlocaș nu înțelege nici decizia spaniolilor de a-l îndepărta din club pe Ionel Dănciulescu. 

„Nimic nu e corect din ce se întâmplă acum la Dinamo. Plecarea lui Mulțescu nu e OK, dar mă așteptam ca mutarea asta să se petreacă mai devreme sau mai târziu. Cred că toată lumea se aștepta la asta, inclusiv Gigi Mulțescu. E clar că merita mai mult, dar discuții cu Contra au fost încă de dinainte”, a mai spus Ropotan. 

„Având în vedere că Dănciulescu e o emblemă a lui Dinamo, nu-mi face mare plăcere să știu că a plecat de la echipă, dar nu știu exact cine a vrut ca el să plece. E clar o bilă neagră pentru spanioli dacă l-au îndepărtat, au început cu stângul” 
- Adrian Ropotan

85 de meciuria strâns Ropotan în tricoul lui Dinamo, pentru care a jucat între 2005 și 2009

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul Dinamo - Hermannstadt 1-1

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Ion Țiriac aruncă „bomba”: „I-am zis lui Nasser de la PSG să luăm Dinamo!”

Ce fel de afacere este noul Dinamo? Clubul păcălește în continuare jucătorii! Cine conduce de facto echipa

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
81mada
81mada  •  28 August 2020, 08:19

Alt bagator in seama!

creeperno
creeperno  •  27 August 2020, 22:39

Asta era ala de canta maneaua stelei?

301659667942662
Edward Stones  •  27 August 2020, 16:50

GSP marca inregistrata titlul scos din context sa atraga clikul. Daca as putea v-as scoate din jurnalism pe toti din redactia asta. Jenant

Vezi toate comentariile (5)
Comentează