FOTBAL  »  Superliga  »  SCHIMBARE ÎN LIGA I

Adrian Vidan schimbat de la Timişoara-Craiova!

Articol de - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Partida de mîine dintre Poli Timişoara şi Craiova condusă de Alexandru Tudor îl avea la una din tuşe pe Adrian Vidan, cel care a fost asistent la meciul din această seară din Cupa României, Gloria Buzău - Unirea Urziceni. Acesta a fost schimbat de la meciul de mîine de Szabo Gero din Cluj. "Era normal să se întîmple aşa ceva. De ce trebuia să spun eu acest lucru ca să schimbe arbitrul? Nu mai înţeleg nimic din ceea ce se întîmplă la fotbalul românesc. Era imposibil după ce a fost la meciul de Cupă, să bată 600 de kilometri pînă la Timişoara şi să arbitreze corect! M-au sunat să-mi zică că a fost o greşeleală de calculator, dar să zicem că a fost o greşeală de calculator, dar eu nu cred!", a spus Iancu pentru Gazeta Sporturilor.

Politehnica Stiinta Timisoara - Universitatea Craiova
   Stadion: Dan Paltinisanu
   Data: 18.04.2008 ora 20.30

A:   Tudor Alexandru (Bucuresti)
A1: Velicu Bogdan (Bucuresti)
A2: Szabo Gero (Cluj)
R:   Dan Lucian (Aiud)
Obs: Gatejeanu Florin (Bucuresti)
        Sorescu Cornel (Pitesti)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
 •  18 Aprilie 2008, 00:39

Pai a vazut toata lumea cat au furat arbitrii astia in seara asta! in special M U I S T U asta care s-a facut ca nu vede tragerea aia de tricou!

 •  17 Aprilie 2008, 23:43

Baitei, trezirea. Cred ca ati vazut alt meci in aceasta seara. Parca Unireea Urziceni a intalnit Gloria Buzau, nu? Sau echipa asta mica antrenata de Dan Petrescu chiar nu conteaza? Cel mai bun tehnician din Liga I. Lasati vrajeala de pe net si uitati-va la ce scrieti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează