FOTBAL  »  Superliga  »  DIICOT LA U CLUJ

Adus cu forţa! » Walter a fost "ridicat" pentru audieri după ce a refuzat să se prezinte la DIICOT Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 27 noiembrie 2012 23:04

Walter a fost "ridicat" ieri de la domiciliu pentru că a refuzat să se prezinte la DIICOT Cluj, unde a fost audiat 11 ore


Procurorii DIICOT Cluj vor să finalizeze cît mai rapid dosarul în care e implicat fostul finanţator al Universităţii, Florian Walter (foto), acuzat că a prejudiciat clubul cu 11 milioane de euro după ce a transferat cu titlu gratuit 15 jucători la Petrolul. Întrucît a refuzat să dea curs celor două citaţii anterioare, Walter a fost "ridicat" ieri dimineaţă de procurori de la domiciliul său şi adus la Cluj pentru a i se aduce la cunoştinţă învinuirile din dosar.

"Nu am emoţii, ştiu că sînt nevinovat, am judecat după regulamentele sportive. Jucătorii nu sînt bunuri ca în orice societate. Oamenii s-au purtat frumos cu mine, nu mi-au spus cînd voi mai fi citat. Cred în continuare că se doreşte distrugerea Universităţii", a spus Walter pentru ziuadecj.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
mihnea80
mihnea80  •  28 Noiembrie 2012, 22:55

nu suport nesimtirea. Daca esti chemat la DNA, te duci frumos, nu faci pe grozavul! Te duci, dai o declaratie si esti liber. Refuzul sau de a merge sugereaza ca are ceva de ascuns, ca nu s=a "pregatit" suficient cu avocatul.

r.gabi
r.gabi  •  28 Noiembrie 2012, 16:29

Ca mai tot ce este in fotbalul rimanesc ,tot ce intreprinde acest "smecheras" este oneros. De altfel,el este copia fidela a celorlalti murdari din fotbalul romanesc. De cel Wlater ,caruia ii ia cu osardie apararea liderul "smenarilor" fotbalului romanesc ,D.Dragomir ar fi altfel. Ca peste tot in Romania ,cei vinovati de de nerespectarea legilor si dovediti sau cunoscuti infractori sunt victimele unei osande politice,perceputa numai de ei si de sustinatorii lor, pesedisti si nu numai. Murdarie ,cuibul tau este fotbalul romanesc !

r.gabi
r.gabi  •  28 Noiembrie 2012, 16:24

Nu imi place mirosul de sange proaspat,dar sa vedem in mare ce ne aducem aminte despre patronul pesedist al al Petrolului.Dupa ce s-a suparat pe Cluj pentru ca municipalitatea nu a incheiat contracte cu firma sa,"Romprest" s-a dus la Ploiesti pentru a-si realiza dorinta de a avea contract de salubrizare cu Ploiesti ,"luand "Petrolul.De fapt,dl.Busca ,e numele sau real si-a schimbat numele pentru ca Romprestul sau sa poata presta servicii de curatenie in bazele militare americane din Romania ,deoarece numele de Busca era asociat cu o persoana cu cazier judiciar.Astfel ,nou devenitul si ,in mentalitatea sa, "curatitul" Walter a putut sa se imbogateasca si el,amar

Vezi toate comentariile (19)
Comentează