FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Adus de la AS Roma, Piţ a fost pus pe lista de transferuri de U Cluj » Dat afară!

Adrian Pit, Pit, U Cluj
Adrian Pit, Pit, U Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2011 00:00

Mijlocaşul a fost anunţat ieri că nu se mai contează pe serviciile sale, primind hîrtie să-şi caute echipă.

Aducerea lui Adrian Cristea i-a fost fatală lui Adi Piţ, transferat pe 5 septembrie de la AS Roma. A evoluat în numai 8 partide pentru "şepcile roşii", fără gol în campionat, însă cu o reuşită în Cupa României, 1-0 cu Victoria Brăneşti.

Ieri dimineaţă, jucătorul a fost anunţat că nu se mai contează pe serviciile sale şi că îşi poate căuta o altă echipă la care să evolueze în retur. "Am decis să-l punem pe lista de transferuri pe Adrian Piţ. Vom înceta colaborarea cu el", a anunţat antrenorul Ionuţ Badea.

Mijlocaşul, folosit în special din postura de rezervă la "U", nu s-a adaptat la Cluj şi va încerca, prioritar, să-şi găsească o echipă în Italia. Şefii lui "U" au încercat să i-l ofere pe Adrian Piţ lui Andone, la Dinamo, însă acesta a declinat oferta, chiar dacă "şepcile" au plusat, incluzîndu-l în "pachet" şi pe spaniolul Acosta. Jucătorul nu a dorit să comenteze decizia conducerii.

I-au luat numărul!
Deşi Piţ nu şi-a reziliat contractul cu "şepcile roşii", numărul 14, cu care Piţ a jucat la "U" în toamnă, i-a fost deja alocat noului venit Elias Bazzi! Altfel, ceilalţi jucători nou-veniţi au primit următoarele numere: Abrudan - 6, Cristea 30, Popa - 12, Pele - 5 şi Menassel - 8.

8 jucători pleacă
Totuşi, lista celor care vor părăsi Universitatea e mult mai amplă. "Sînt 8 jucători care pleacă. Aceştia nu vin cu noi în cantonamentul din Antalya", a afirmat tehnicianul Ionuţ Badea. Este vorba despre: Huţan (portar), Beloşevici, Cenici, Cvirik (fundaşi), Reinaldo, Acosta, Ad. Ionescu şi H. Castro (mijlocaşi).

Toni, al 4-lea atacant
Ionuţ Badea nu se grăbeşte să aducă încă un atacant, intenţionînd să-l testeze, în Antalya, pe nigerianul Toni (20 de ani). Jucătorul a fost transferat în toamnă de clujeni, însă a fost împrumutat la Turda, unde a impresionat. Alături de Toni, în Antalya vor pleca şi cinci juniori din pepiniera clubului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
radusibiu
radusibiu  •  11 Ianuarie 2011, 10:50

deci toni chiar e bun.l-am vazut cand a jucat la sibiu in meciul cu turda, si este un super jucator.o sa fie un atacant excelent

Vezi toate comentariile (1)
Comentează