FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Află povestea incredibilă lui Răduţ » Medicii i-au deschis stomacul fiindcă înghiţise o jucărie

Articol de - Publicat vineri, 02 iulie 2010 00:00

Mijlocaşul ofensiv de 20 de ani poartă şi acum semnul traumei, o cicatrice uriaşă, care îi traversează abdomenul.

Mihai Răduţ a trecut prin clipe groaznice înainte să devină cel mai scump transfer al verii 2010 în România. Fotbalistul pe care Steaua l-a cumpărat de la Internaţional Curtea de Argeş a trecut printr-o operaţie complicată în copilărie. Un apropiat al lui Răduţ a povestit accidentul care i-a lăsat un semn pe viaţă: "Avea vreo doi ani, se juca prin casă şi a înghiţit o jucărie. I s-a făcut rău, părinţii au intrat în panică şi l-au dus imediat la spital. A fost operat ca să i se scoată obiectul din stomac, nu era altă soluţie!".

"Mihăiţă", cum îl strigă Piţurcă, a rămas cu o cicatrice uriaşă pe abdomen, de la operaţia de acum 18 ani, un semn despre care nu îi place să vorbească. Asta deşi colegii şi antrenorii de la echipele pe la care a trecut au fost şocaţi şi l-au întrebat de fiecare dată despre sursa semnului care îi traversează abdomenul, pe verticală.

750.000 de euro a costat Mihai Răduţ, transferat la Steaua de la Internaţional. Argeşenii au păstrat jumătate din drepturile asupra jucătorului

I-a speriat degeaba
Răduţ a ieşit accidentat în amicalul de miercuri, cu Viktoria Plzen (1-0), dar nu are nimic grav. Mijlocaşul a fost lovit de un adversar şi a părăsit terenul şchiopătînd şi văitîndu-se de dureri la coapsa stîngă. Piţurcă s-a speriat pe moment, dar medicul l-a liniştit după meci: Răduţ nu are nici o leziune şi se poate antrena normal.

Prietena lui e mai mare
Răduţ, 20 de ani împliniţi în martie anul acesta, are o relaţie cu Claudia Cristina Săvulescu, o fată mai mare decît el cu 15 luni. Cei doi şi-au postat fotografii pe facebook.com şi au comunicat pe Internet în cele două săptămîni în care fotbalistul s-a aflat în cantonament în Austria.

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”
Superliga
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (7)
thebluestlion
thebluestlion  •  02 Iulie 2010, 14:47

Si ce are presa cu operatia lui? ribery are o taietura pe toata fatza si e unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume...sa fim seriosi, voi nu aveti ce sa scrieti! Presa din Romania e de cacao!

ducu
ducu  •  02 Iulie 2010, 13:39

Ar trebui sa va vedeti de subiectele despre fotbal !!! Capul sus Mihai si SUCCES in ceea ce-ti propui ! Mai lasati subiectele de genul asta pentru ceea ce se vrea a fi incredibilul CACAN(poate le-am gresit titulatura constipatilor alora)

digynho
digynho  •  02 Iulie 2010, 12:44

ce aiurea ...nasol..sa fi operat asa//dar presa... lasaty in plm in pace...sau dak nu skirety ora kand va ftety nevasa

Vezi toate comentariile (7)
Comentează