FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Aflaţi în Anglia, dinamoviştii sînt alături de Simona Halep » Ce spune Flavius Stoican despre amicalul cu Manchester City

Articol de - Publicat joi, 03 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 iulie 2014 12:41

Flavius Stoican n-a fost entuziasmat de a doua victorie cu 5-0 din această vară, de această dată cu Connah's Quay, dar a ţinut să-i laude pe jucători: "Sînt lucruri bune arătate de jucători pe teren. văd plăcere de a evolua pînă la final, n-o lasă mai moale.

De aceea cred că vom face performanţe în campionate. Dinamoviştii nu sînt delăsători. Iar Matei sau Lazăr pot face diferenţa în orice moment. Ne bucură faptul că fotbaliştii noştri sînt aplaudaţi din tribune".

"Important e să nu rămînă doar vorbe". Posibilitatea de a juca un amical cu echipa secundă a lui Manchester City îi convine: "Sînt jucători ce pot apărea cîndva în primul 11 al englezilor. Sper să se rezolve acest meci". Ce vrea în următoarele două săptămîni:

"Cînd începem campionatul, trebuie să fim sută la sută pregătiţi de la prima etapă. Şi mental. Vom fi atenţi la fiecare etapă. Cît despre faptul că nu mai jucăm în cupele europene, nu sîntem nici dezamăgiţi, nici bucuroşi. Vrem ca atuncicînd vom participa să nu ne facem de rîs!".

Jucătorii săi vorbesc de posibilitatea de a se lupta pentru supremaţie în Liga 1: "Important e să nu rămînă doar vorbe. Suporterii vor determinare. Nu plecăm cu prima şansă, dar vom lupta".

"Jucătorii nu iubesc peste măsură antrenamentele, cred că e normal, dar trebuie să le facă pentru a fi în formă la meciurile pe care le iubesc", a spus Flavius Stoican, antrenor Dinamo

" Simona Halep este un model de ambiţie, cred că a învăţat din finala pierdută anterior. Ne dorim din tot sufletul s-o vedem ridicînd trofeul deasupra capului", a mai zis Flavius Stoican, antrenor Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
forcesteauaforever
forcesteauaforever  •  03 Iulie 2014, 15:03

Simona Halep este sportiva la Clubul Steaua si dinamovisti nar trebui sa vorbeasca de ea sa asi vada de catzei lor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează