FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Aganovici le declară război rivalelor din Liga 1: "Suntem puternici și gata de începutul campionatului"

Articol de - Publicat miercuri, 13 iulie 2016 20:46

Adnan Aganovici a vorbit după succesul Stelei cu PAOK, scor 4-3. Jucătorul trecut pe la Brașov și Viitorul speră ca de la echipă să nu mai plece nimeni. 

"Suntem mulțumiți că am revenit de la 1-3, am arătat că avem caracter. Nu am început prea bine, dar am revenit și am marcat. Am avut câteva goluri frumoase.

A fost foarte grea pregătirea. Ne bucurăm că ne-am antrenat bine, am muncit mult. Suntem gata de campionat. Suntem motivați pentru că nu am pierdut aici, moralul e bun, se simte că avem forță.

Acum trebuie să arătăm și în campionat asta. Eu zic că avem echipă valoroasă. Dacă rămân Chipciu, Hamroun și Varela, echipa e foarte tare. Ne putem lupta cu oricine. PAOK e un adversar solid, de preliminariile Champions League.

Suntem cu gândul la meciul cu Concordia Chiajna. Vrem să vină fanii lângă noi, un stadion plin dacă se poate", a zis Aganovici după meciul cu PAOK.

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (46)
randoom_._
randoom_._  •  13 Iulie 2016, 23:07
Postat de conasu_boeru pe 13 Iulie 2016, 22:48

Zice ca la Dinamo se joacă in primul rand cu sufletul iar cei ce pun inainte conditia materiala poate sa se ducă unde doresc ! Nu avem nevoie de mercenari iar cei care au jucat pentru culorile alb -roșii și au ales banii murdari ai altora au intrat pe linia moartă a fotbalului !

da mah,jucati cu sufletul pe 2000 de euro lunar. ha ha ha. cat de patetic esti. auzi la el,cu sufletul si tamas joaca la Steaua de rupe tot. asa ca idee,cu tamas in teren la meciul de anul trecut cu partizan,eliminam partizan la pas.

sscorpioss
sscorpioss  •  13 Iulie 2016, 21:46

Nimic special..la fel ca si in societatea romaneasca, au ajuns la varsta pubertatii toti ciobanii si slugile bocitoare ***...nimic mai mult...!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Iulie 2016, 21:41

Mai acu cativa ani GSP.ro nu era ziarul Stelei.Cum a devenit acum.N*spe mii de articole numai despre Steaua.Nu stiu ce se intampla.Mi se face din ce in ce mai scarba!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează