FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Agentul lui Mirko Pigliacelli a făcut anunțul despre viitorul fotbalistului: „Trebuie să fie toate părţile dispuse la tratative”

Mirko Pigliacelli
Mirko Pigliacelli

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2022 12:49 / Actualizat duminica, 06 martie 2022 13:21

Mirko Pigliacelli (28 de ani) este titular incontestabil în poarta Universității Craiova, iar evoluțiile bune din campionatul românesc l-au adus în atenția mai multor cluburi din țara natală.

Mirko Pigliacelli are concurență serioasă pe post la echipa din Bănie, dar și așa, acesta nu a fost scos dintre buturi de David Lazar.

Vești bune pentru Reghecampf! Două reveniri importante înainte de meciul cu Farul
CSU CRAIOVA
Vești bune pentru Reghecampf! Două reveniri importante înainte de meciul cu Farul

Mirko Pigliacelli, la final de contract. Ce urmează pentru italian?

Pigliacelli a ajuns la Craiova în vara anului 2018 de la Pro Vercelli, mai întâi sub formă de împrumut, iar ulterior clubul din Bănie l-a cumpărat definitiv. 

Viitorul său la Universitatea Craiova a fost de multe ori incert, mai ales în perioada în care tehnician la gruparea olteană era Victor Pițurcă. S-a vorbit în mai multe rânduri despre o posibilă despărțire a lui Pigliacelli de clubul alături de care a câștigat două trofee, mai multe echipe din Italia fiind interesate de serviciile sale.

Agentul fotbalistului, Danilo Carvallo, a vorbit în presa din Peninsulă despre viitorul lui Pigliacelli. Acesta mai are contract cu echipa din Bănie până la finalul acestui sezon, dar sunt șanse mari ca goalkeeper-ul să își continue cariera alături de alb-albaștri. 

„Mirko Pigliacelli este considerat esenţial pentru Universitatea Craiova, echipă care este în mare revenire în campionat, cu el protagonist. Pentru a discuta de negocieri cu alte echipe trebuie să fie toate părţile dispuse la tratative şi nu se întrunesc condiţiile. El mai are contract cu Craiova, e titular, e prematur să vorbim despre un viitor al său în Italia, ne gândim numai la ceea ce are de făcut în teren la Universitatea”, a declarat agentul lui Pigliacelli, potrivit Tuttomercatoweb.

1,4 milioane de euroeste cota lui Pigliacelli, potrivit Transfermarkt

VIDEO Andrei Ivan: „Înainte de toate, trebuie să câștigăm Cupa”

Citește și alte știri despre CSU Craiova:

Laurențiu Reghecampf, reacție nervoasă la adresa celor de la CFR Cluj: „Petrescu poate să spună ce vrea el. Să le dăm trofeul de acum!”
CSU CRAIOVA
Laurențiu Reghecampf, reacție nervoasă la adresa celor de la CFR Cluj: „Petrescu poate să spună ce vrea el. Să le dăm trofeul de acum!”
Farul schimbă programul » Modificarea făcută de LPF pentru ultima etapă
Etapa 30
Farul schimbă programul » Modificarea făcută de LPF pentru ultima etapă

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (2)
albalbastru72
albalbastru72  •  06 Martie 2022, 15:39

Nita nu joaca,Lazar nu joaca,de Vlad , Aioanei si Balgradean nu are rost sa vorbim,chiar nu da dati seama ca trebuie facut cetatean roman foarte urgent?

dora
dora  •  06 Martie 2022, 14:27

El mai are contract cu Craiova, dom impresar, ai dreptate dar ar putea semna cu orice club... problema lui și a ta, mai ales, este că nu îl dorește nimeni.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează