Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2016 17:11

Prima etapă a noului sezon de Liga 1 a fost așteptată cu interes maxim și de miile de antrenori din Echipa Fantastică, fantasy-game-ul cu premii de 60.000 de lei.

Rezultatele confruntărilor fantastice din EF au fost deja publicate pe site (AICI). Au fost stabiliți câștigătorii premiilor aferente primei runde și s-a făcut primul clasament general al competiției.

Intră pe www.echipafantastica.ro și verifică rezultatul meciului tău. De asemenea, poți vedea ce loc ocupi în clasamentul general și în ce eșalon valoric ești deocamdată: “Liga Campionilor EF”, “Europa League EF” sau “Preliminarii EF”.

PRECIZARE: Pentru că meciurile Steaua – CSMS Iași și Rapid / ACS Poli – FC Botoșani au fost amânate, toți jucătorii de la aceste echipe au fost punctați cu zero, conform regulamentului.

 NU UITA:

→ Intră acum pe echipafantastica.ro și fă-ți schimbările pentru etapa viitoare! Fii inspirat, încearcă să alegi cei mai potriviți jucători, care să îți aducă puncte multe. Reminder: căpitanul punctează dublu.

→ Între două etape, fiecare antrenor fantastic poate face între 3 și 11 schimbări. Primele 3 schimbări sunt garantate, dar oricine mai poate câștiga încă 8 extra-schimbări dacă urmărește clipuri video în platformă sau distribuie pe Facebook anumite articole. Extra-schimbările sunt acordate alternativ (o schimbare pentru vizualizare video – o schimbare pentru un share – o schimbare pentru o vizualizare video – o schimbare pentru un share șamd).

→ Dacă o echipă nu face minimum o schimbare înaintea etapei, echipa respectivă va fi penalizată cu numărul de puncte obținute în meciul respectiv. În caz ca obține un rezultat de egalitate, echipa va fi penalizată cu 1p în clasamentul general. În caz că echipa câștiga meciul, ea va fi penalizată cu 3p în clasamentul general.

AICI – lista completă cu premii

SUCCES în Echipa Fantastică!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”