FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Aici se poate decide Viitorul - Steaua » 3 aspecte-cheie în derby-ul etapei

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 martie 2017 13:55

Viitorul și Steaua se vor duela în această seară, de la ora 20:30, într-un meci care se anunță extrem de interesant.

Elevii lui Hagi au o singură victorie contra celor de la Steaua, în timp ce echipa roș-albastră are 13 meciuri câștigate, dar astăzi se luptă de la egal la egal. GSP.RO îți prezintă 3 aspecte care pot decide duelul dintre Steaua și Viitorul.

1. Cum vor juca Alibec și Fl. Tănase

Denis Alibec și Florin Tănase sunt doi dintre cei mai buni jucători ai Stelei, iar ambii au trecut pe la Viitorul.  Primul a jucat la echipa lui Hagi, între 2012 și 2013, iar Tănase este un produs al Academiei Hagi.

"Regele" îi cunoaște bine pe cei doi și va ști cum să-i anihileze. Astfel, rămâne de văzut cum vor evolua Alibec și Tănase și dacă vor găsi o cale de a trece de marcajul pe care jucătorii Viitorului îl vor pregăti.

2. Defensiva Stelei

În acest an, Steaua a primit gol în aproape fiecare meci și doar în etapa trecută, cu CFR, poarta roș-albaștrilor a rămas intactă.  În sezonul regulat, Viitorul a arătat că știe să atace și a avut una dintre cele mai bune ofensive din Liga 1 în sezonul regulat, cu 39 de goluri. 

În această seară, Chițu și Fl. Coman vor fi față în față cu Tamaș, Bălașa, Moke și Momcilovici, iar cei 4 steliști au arătat că nu au evoluții sigure. Astfel, duelul dintre ofensiva excelentă a Viitorului și defensiva fragilă a Stelei va fi unul extrem de interesant, care va decide meciul.

3. Presiunea

Steaua și Viitorul se luptă pentru primul loc în clasament, fiind la egalitate de puncte, 27. Cine va câștiga azi va avea prima șansă pentru titlu, iar presiunea va fi una extrem de ridicată. 

Jucătorii celor două formații se află în fața unui meci tensionat, iar modul în care vor rezista presiunii va conta foarte mult. Fotbaliștii Stelei au mai multă experiență, iar asta ar putea să îi ajute în duelul cu tinerii jucători ai lui Hagi.

  • Viitorul - Steaua se joacă de la ora 20:30. Partida este în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (24)
gizeh
gizeh  •  18 Martie 2017, 17:09

nu e mimamo

adytza74
adytza74  •  18 Martie 2017, 16:57

Cate meciuri a arbitrat Tudor pe Steaua si cate au fost victorii ,egaluri si infrangeri pentru ei ? Victoriile ,mult discutate ,au fost multe ,egaluri putine si ele discutabile si infrangeri mai deloc.

fangigi
fangigi  •  18 Martie 2017, 16:52

Circul Globus redivivus diseara! Viitorul- fc cport e d3cis de mult! Ciobanul castiga fara emotii! 0-2 inca din minutul 25!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează