FOTBAL  »  Superliga  »  CFR A CÎŞTIGAT SUPERCUPA ROMÂNIEI

Ajunge MM la U? "În Cluj nu e decît o singură echipă, Universitatea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iulie 2010 00:00

Ipoteza ca Mihai Stoica să ajungă conducător la Universitatea Cluj nu mai pare o utopie. Imediat după finalul Supercupei cu CFR, managerul general al Unirii Urziceni a lansat un atac dur la adresa feroviarilor şi a condamnat maniera în care centralul Marius Avram a condus partida de azi.

Mai mult, Stoica a lansat ipoteza retragerii de la Unirea şi a spus că, în Cluj, nu există decît o singură echipă, Universitatea:

"Nu pot sa spun nimic de Cluj, pentru ca în Cluj exista o singura echipă, Universitatea! Şi nu spun asta pentru a-mi castiga suporterii", a explicat MM, alimentînd astfel zvonurile care anunţă că ar putea deveni oficial al Şepcilor Roşii:

“Avem nevoie de un conducator de elita. S-ar putea sa vina MM Stoica, asa am auzit. Il asteptam pentru ca ne-ar ajuta foarte mult”, a spus în urmă cu o săptămînă Gabi Bostina la GSP TV.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (22)
hunter
hunter  •  07 August 2010, 13:17

mars in groooia spurcatilor ! camparati cu un suc si un sandwich, cei mai penibili din tara !

liviu1907
liviu1907  •  20 Iulie 2010, 09:08

vorbea prostituata mimi stoica:)))

alpin
alpin  •  19 Iulie 2010, 12:52

Nu inteleg de ce, la fiecare articol, apare acel anunt al Iuliei Tabacaru, fosta tar.fa a lui Tanase. Ghesepeul e si agentie pentru prost.ituate?!?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează