FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Ajutat de salvatorul lui Bud! » Dan Roman va fi asistat în recuperare de fizioterapeutul Stelei

Imagine horror cu piciorul lui Dan Roman după intrarea lui Ciprian Dinu +1   FOTO
Imagine horror cu piciorul lui Dan Roman după intrarea lui Ciprian Dinu

Articol de - Publicat sambata, 21 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 20 decembrie 2013 21:49

Ovidiu Kurti, omul care l-a sprijinit pe Cristi Bud să revină după ce fotbalistul "s-a rupt" în 2011, şi-a oferit serviciile pentru Roman: MM Stoica, Marica şi Lucian Goian şi-au arătat şi ei sprijinul.

Ieşit pe targă după o intrare cruntă a stoperului Ciprian Dinu în minutul 39 al partidei de Liga 1 Botoşani-Gaz Metan 2-2, disputată joi, Dan Roman a ajuns aseară la spitalul din Cluj.

Diagnosticat cu fractură de ligament şi luxaţie de tibie, verdict care înseamnă minimum 6 luni de pauză, fotbalistul va fi operat, pînă la urmă, în Ungaria. O clinică din Gyor va pregăti intervenţia pe 2 sau 3 ianuarie.

Material de studiu
Fizioterapeutul Stelei, Ovidiu Kurti, a reacţionat pe Facebook: "Sînt alături de tine, Dan Roman, îmi pare rău pentru suferinţa ta, ai ajutorul meu!". Specialistul care a lucrat multă vreme la o clinică din Tg. Mureş e angajat din 2012 la Steaua, după ce în 2011 s-a ocupat de un caz extrem de rar.

Cristi Bud, atacant tot la Gaz Metan, a suferit în decembrie acum doi ani o accidentare care i-a provocat patru ligamente rupte, plus ambele meniscuri, dar şi capsula articulară distrusă! Cazul a devenit material de studiu pentru clinica Isokinetic din Bologna şi a fost prezentat la Congresul Mondial de Recuperare Medicală.

ALTE MESAJE PE FACEBOOK PENTRU ROMAN
Mihai Stoica: "Fruntea sus, copile, eşti oricînd binevenit la noi, o să te muncească rău sadicul ăsta (Kurti)".
Ciprian Marica: "Sănătate multă, Dan Roman! Fii tare, sînt sigur că vei reveni rapid în teren după acest accident urît şi că vei da curînd goluri pentru echipa ta! Toţi iubitorii fotbalului sînt alături de tine"
Lucian Goian: "Capul sus, Dan Roman! Multă putere şi încredere că vei reveni mai puternic. Însănătoşire grabnică!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
hystory
hystory  •  22 Decembrie 2013, 20:40

La Multi Ani Dan Roman, trebuie sa reevii pentru ca esti un luptator. Se apropie Craciunul , vin sarbatorile , si vine mos Craciun. Fetita mea de 4 ani a primit un puzzle 3D pe care l-am construit impreuna. In timp ce la-am construit i-am povestit ce ti s-a intamplat la Botosani. Mi-a spus scurt " Tati puzzel-ul asta vreau sa il dau lui Dan Roman de ziua lui".Sper din tot sufletul ca atunci cand o sa revii pe terenul din Medias , sa primesti cadoul ei.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  21 Decembrie 2013, 10:28

Noroc că Ungaria e aproape și se poate face ceva pentru bietul băiat. De-l duceau la noi, nici nu se uita nimeni la el până nu sărea cu spaga și cu mita. și atunci, aparate preistorice cu care se lucrează aici l-ar fi ținut departe de stadion cel puțin un an. Sănătate băiete și să revii cât mai repede pe teren !!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează