FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ajutor de la numărul 1 în stat? » Băsescu: ”Daţi-i stadionul lui Gigi!”

Băsescu încearcă să readucă Steaua în Ghencea
Băsescu încearcă să readucă Steaua în Ghencea

Articol de - Publicat vineri, 05 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 05 august 2011 00:24

Becali spune că preşedintele României i-ar fi cerut ministrului Gabriel Oprea să ajungă la o înţelegere cu Becali pentru revenirea Stelei în Ghencea.

Întîlnire de gradul trei între preşedintele României, Traian Băsescu, şi managerul general stelist Mihai Stoica pe Litoral. Gigi Becali a dezvăluit că omul numărul unu din România i-a transmis lui MM că se va implica personal în rezolvarea problemei stadionului Ghencea, avînd deja o discuţie cu ministrul apărării, Gabriel Oprea, în acest sens. "Eu ştiu că preşedintele Băsescu i-a zis lui Gabi Oprea: «Băi Gabi, dă-i stadionul lui Gigi, ce faceţi voi cu el?!». Şi, oricum, am şi eu sursele mele pe la Cotroceni şi ştiu ce se mai vorbeşte pe acolo", a spus latifundiarul din Pipera.

Citeşte şi...
Se întorc în Ghencea? » MApN cheamă Steaua înapoi!

Relaţia dintre preşedintele Băsescu şi ministrul Gabriel Oprea este una apropiată. PDL, partidul de suflet al preşedintelui, şi UNPR, formaţiunea condusă de ministrul apărării împreună cu UDMR formează coaliţia care deţine majoritatea în Parlament şi care formează Guvernul.

"Traian Băsescu l-a certat pe MM că am renunţat la Dică şi la Kapetanos, care erau preferaţii lui. Prin transferurile pe care le-am realizat cred că l-am făcut din nou fericit!" (Gigi Becali, patron Steaua)


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
alpin
alpin  •  05 August 2011, 13:57
Postat de hofer pe 05 August 2011, 12:58

Ha ha ha, de ce se ocupa un Presedinte in Romania. Rusine, iar Tarani care au muncit la Colectiv o viata au 40 lei pensie. Votatil in continuare.

Si, ce ai vrea sa faca un Basescu?!? La atata se pricepe!!! Nu vezi ce pateste cand se intalneste cu omologii sai europeni?! Rad si curcile!!!

alpin
alpin  •  05 August 2011, 13:55
Postat de imperator pe 05 August 2011, 03:21

Nu am putut sa-l aleg pe Base president , dar daca ar fi cu Jiji la alegeri, yo pe Base l-as alege , fara suparare !

Adica, intre tuse si cancer, ai alege cancerul?!? Dupa poza pareai mai ... altfel... Daca basexu vrea sa ajute Steaua, sa-i faca stadion!!! Ca are de unde, doar e bugetar! Il ajuta si fiica sa din "vanzarile anterioare"!

jumega
jumega  •  05 August 2011, 13:37

si oprea raspundea: cum sa-i dau sefu`? pai nu va uitati in pipera, el face loturi de 500mp, eu le fac in ghencea de 1000! si va fac oferta buna de 3 loturi invecinate!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează