FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Al Raed vrea să îl reclame pe Flavius Stoican la FIFA, antrenorul e calm şi explică: ”Mai am timp să fac bani”

Și Reghecampf, acum la Al Hilal, tot în Arabia Saudită, i-a pus o vorbă bună lui Stoican:
Și Reghecampf, acum la Al Hilal, tot în Arabia Saudită, i-a pus o vorbă bună lui Stoican: "Eu le-am zis celor de la Al Raed că Flavius a făcut lucruri importante la Dinamo în ultimul timp"

Articol de - Publicat marti, 23 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 23:15

Decizia lui Flavius de a refuza Al Raed a rămas de neclintit, alegînd să continue cu Dinamo, chiar dacă are salariu de 6 ori mai mic decît în Arabia Saudită.

Flavius Stoican a anunţat încă de duminică seară, prin intermediul GSP.ro, că refuzul său de a prelua echipa Al Raed (locul 12 în Arabia Saudită, un singur punct în 5 runde) este ferm.

Doar că reprezentanţii clubului situat pe antepenultimul loc în prima divizie saudită ameninţă să meargă să-l reclame pe tehnician la FIFA, considerînd că şi-a dat consimţămîntul, scris, de a veni la Al Raed!

Antrenorul nu s-a lăsat intimidat şi a declarat ieri pentru GSP.ro: "Eu am semnat doar un document ce atesta că oamenii care au venit cu oferta de la acel club au ajuns la mine şi mi-au expus-o. Cum să semnez cu alt club cînd eu am contract cu Dinamo?! N-am motive să mă îngrijorez, eu am spus de la început că nu plec nicăieri şi aşa rămîne. N-am negat discuţiile purtate cu cei din Golf. Eu am încredere în proiectul Dinamo, în conducerea clubului, în toţi".

"Nu aveam aceleaşi satisfacţii ca acasă"
Antrenorul de 37 de ani, al cărui salariu lunar în Ştefan cel Mare este de 4.000 de dolari, de aproape 6 ori mai puţin decît îi ofereau arabii!, a mai spus: "Financiar, contractul propus de Al Raed era net superior, dar, personal, nu-mi oferea aceleaşi satisfacţii pe care le pot avea la şi cu Dinamo. Sînt tînăr, mai am timp să fac bani, vreau acum să fiu tot mai bun".

Completînd pentru pagina de Facebook a clubului roş-alb: "Am avut o carieră de fotbalist de succes şi am stabilitatea financiară pentru a-mi permite să aleg cu sufletul". În locul său, la Al Raed, va ajunge Liviu Ciobotariu, aşa cum a anunţat Gazeta Sporturilor.

Ce-i ofereau arabii lui Stoican:
- 23.000 de dolari / lună pentru fiecare dintre cele 8 luni de contract, acord pînă în mai 2015
- 25.000 de dolari / lună pentru fiecare dintre cele 12 luni de contract, acord valabil între mai 2015 - mai 2016
- Bonusuri: dacă echipa termină pe locul 6 - 23.000 de dolari, locul 5 - două salarii lunare în plus, adică 46.000 de dolari, locul 4 - trei salarii în plus, adică 69.000 de dolari, locul 3 - patru salarii în plus, 92.000 de dolari, locul 2 - cinci salarii în plus, 115.000 de dolari, locul 1 - şase salarii în plus, 138.000 de dolari
- casă şi maşină de serviciu
- prime la acelaşi cuantum precum jucătorii săi
- 9 bilete de avion Bucureşti - Ryad pentru el şi membrii familiei sale, plus vize

"Vreau să le mulţumesc tuturor celor din club care, în aceste zile, au înţeles situaţia şi nu m-au presat în nici un fel. Au înţeles că este o decizie pe care trebuie să o iau singur şi au ales să mă susţină indiferent de ce hotărîre luam" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

"E greu să spun acum cîţi ani mai rămîn la Dinamo, eu sper cît mai mulţi. Nu dau pronosticuri în ceea ce priveşte momentul cînd voi lua primul trofeu cu "cîinii", mi-aş dorit să se întîmple acest lucru în 2015, în primăvară" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Dinamo pe podium"
Lăudat de către Stoican după meciul cu Iaşiul (1-0), stoperul Ionuţ Nedelcearu, 18 ani, a mărturisit: "Mă bucur că am pus şi eu un pic umărul la cîştigarea celor 3 puncte. Mister va decide dacă voi juca în continuare. Încerc doar să-mi fac treaba cît mai bine. Cel mai mult mi-a plăcut, din teren, atmosfera creată de suporteri, chiar dacă noi trecem printr-o perioadă mai grea, şi vrem să le mulţumim pe această cale. Dinamo merită să fie pe podium, acolo vom termina sezonul".

Inbox
- Steliano Filip şi-a făcut treaba ca fundaş dreapta, cu Iaşiul: "Joc acolo unde dictează antrenorul. Acum, sper să reîncepem să cîştigăm etapă de etapă. Urmează un meci dificil, o confruntare de tradiţie, cu Rapid, însă noi nu ne gîndim decît la victorie, cu toate că dăm peste un adversar foarte motivat".
- Durimel nu intră în calcule nici pentru derby-ul cu Rapid, francezul fiind în continuare accidentat.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
reddogsv
reddogsv  •  23 Septembrie 2014, 15:03
Postat de mariuss72 pe 23 Septembrie 2014, 11:11

Omul asta a facut un lucru admirabil cu o echipa peticita, nu e vina lui ca Dinamo joaca prost, sau nu e numai a lui. As fi curios pe cine vezi tu in locul lui ca sa faca o treaba mai buna, avind in vedere contextul de la Dinamo.

La romani ,,altul'' e mai bun decat asta, dar nu stie nimeni care e ala! Am avut si lot mult mai bun si antrenor de elita si tot nu mergea echipa! ,,Caderea sefului bucuria prostului''!

samertx
samertx  •  23 Septembrie 2014, 14:49
Postat de rozu pe 23 Septembrie 2014, 11:49

dubla semnatura! s'ar putea sa si'o fure! si o merita...

Seamănă vânt ăsta a semnat un precontract, dar fiind în arabă l-a pus în ramă!

brutarul
brutarul  •  23 Septembrie 2014, 14:06

Abaya pentru fetele din familie primea? ce draq sa caute la sauditi?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează