FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Alarmă cu Pintilii! » Mijlocaşul Stelei n-a putut încheia antrenamentul de ieri

Articol de - Publicat miercuri, 04 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 17:38

Mijlocaşul adus de la Pandurii n-a terminat antrenamentul şi a avut nevoie de gheaţă pe gambă cu o jumătate de oră înainte ca restul echipei să încheie programul


Mihai Pintilii a venit la Steaua accidentat şi tot nu scapă de probleme! Mijlocaşul a jucat 45 de minute cu Lokomotiv, în amicalul trecut, dar a cedat în timpul antrenamentului de ieri. A ieşit de pe teren cu o jumătate de oră înaintea colegilor lui, după una dintre seriile de alergare, care i-a provocat dureri la gambă.

I-a arătat lui Reghecampf că nu mai poate continua şi antrenorul i-a permis să iasă pe margine. A fost luat în primire de masori, care i-au pus gheaţă pe zona inflamată de efort. "Nu are nici o leziune", a anunţat antrenorul, care a explicat că inflamaţia lui Pintilii provine de la oboseala acumulată. "El a avut alt program, mai lejer, şi de aceea se resimte după antrenamente de intensitate mare", au explicat alţi membri ai staff-ului Stelei.

Muşchii fostului căpitan de la Pandurii au cedat şi fiindcă el vine după o perioadă de repaus. S-a accidentat după ce fusese convocat la echipa naţională pentru amicalele cu Elveţia şi cu Austria şi a avut nevoie să-i fie imobilizat în ghips piciorul . Era vorba despre o afecţiune la tendon.

"Pintilii nu are nimic, e bine. Ce crede familia lui cînd citeşte că s-a accidentat? El n-are nimic!"
Mihai Stoica, manager Steaua

Lato revine la antrenamente!
Iasmin Latovlevici e bine. Fundaşul stînga a venit de urgenţă în Bucureşti pentru un set de analize şi astăzi va reveni în Austria. Gigi Becali a explicat accidentarea fotbalistului 24 de ani: "El a avut o problemă bărbătească. A luat o minge într-o zonă. Dar e bine, poate să aibă copii!"

700.000 de euro a plătit Steaua pentru transferul lui Mihai Pintilii de la Pandurii Tîrgu-Jiu. El a marcat şi un gol în meciul cu Plovdiv

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
peryfery
peryfery  •  04 Iulie 2012, 14:53

da si e ceva iesit din comun,ba dati niste stiri care nu intereseaza pe nimeni,eu va cred ca sunteti in criza de idei da parca prea de tot,va faceti de ris,zau!

mariuscarsing
mariuscarsing  •  04 Iulie 2012, 12:44

ba ziarist de 2 ani cum se loveste un pic un jucator la antrenament cum inseamna ca s-a accidentat ce la alte echipe nu patesc jucatorii l;a fel numai la steaua asa a fost si cu dumtras si a douazi este la antrenament dar aici este si prostia stelei ca va lasa sa stati la antrenamente tot timpul desi nu sunt obligati

freegigi
freegigi  •  04 Iulie 2012, 10:02

Raureanule, tot nu te linistesti?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează