FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Alarmă la Galaţi! » Un singur portar valid în lotul Oţelului pentru partida cu FC Braşov :S

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 09 august 2014 16:06

Antrenorul gălăţenilor, Michael Weiss, are mari probleme cu postul de portar înaintea meciului de luni seară de la Braşov. Gălăţenii au un singur portar bun de joc momentan.

Oţelul nu se poate baza pe Abraham, suspendat după ce a fost eliminat în meciul cu Chiajna, dar nici pe Vlasie, accidentat la umărul stîng.

Astfel, singurul portar pe care se poate baza Weiss este Dragoş Plopeanu, jucător care s-a aflat şi în curtea Rapidului sezonul trecut. Plopeanu a venit la Galaţi în această vară pentru a susţine probe, însă nu a fost păstrat. Gălăţenii l-au chemat însă înapoi şi deja l-au legitimat, astfel că poate debuta în partida cu Braşovul.

Altă soluţie ar fi Hotoboc, însă e puţin probabil ca LPF să-i înregistreze contractul pînă luni.

"Încercăm să-l legitimăm şi pe Hotoboc, este o problemă administrativă, cu actele acestuia, care nu ţine de noi. Sperăm să-l legitimăm luni şi să fie în lot pentru meciul de la Braşov", a declarat Andrei Rusu, şeful departamentului de scouting al clubului.

FC Braşov - Oţelul Galaţi va fi livetext pe gsp.ro luni de la ora 21:00 şi în direct pe Look Plus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
zidane92
zidane92  •  09 August 2014, 18:10
Postat de rad1cal pe 09 August 2014, 17:50

Ce mai cauta astia in prima liga ?

Pentru ca au licenta ,de aia ,daca otelul mai are 15 in lot si un singur portar nu inseamna ca astia nu au banii la zi chiar si 1000 euro si nu pot avea licenta,mai terminati cu prostiile astea,toata ziua cum de are x sau y licenta daca ai minim 7 jucatori sa intri in teren si ii platesti la zi (te obliga insolventa daca esti in insolventa) sau cu restante mai mici de 60 zile ca sa nu isi depuna memorii nu e nicio problema economic vorbind ,doar sportiv

rad1cal
rad1cal  •  09 August 2014, 17:50

Ce mai cauta astia in prima liga ?

iulian099
iulian099  •  09 August 2014, 17:36

Stan si Adamescu au dat tepele si au plecat. Stan a mai lasat 7 milioane, a furat doar vreo 10 milioane, restul Adamescu..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează