FOTBAL  »  Superliga  »  SPECIAL

Alarmă! » Lumea pariorilor indică trei meciuri suspecte azi în România

Pariorii mizează pe o victorie a Petrolului în meciul cu U Cluj.
Pariorii mizează pe o victorie a Petrolului în meciul cu U Cluj.

Articol de - Publicat sambata, 17 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 17 martie 2012 15:25

UPDATE // Mureşul Deva - Luceafărul Oradea s-a încheiat 0-4, confirmînd suspiciunile dinaintea meciului, în schimb, Dinamo II - CSMS Iaşi, scor final 0-0, a infirmat zvonurile din lumea pariorilor, care dădeau ca sigură victoria oaspeţilor.

Toate aceste întîlniri au înregistrat încă de ieri scăderi bruşte de cote şi mize neobişnuite din partea pariorilor.

UPDATE // Mureşul Deva - Luceafărul Oradea s-a încheiat 0-4, confirmînd suspiciunile dinaintea meciului, în schimb, Dinamo II - CSMS Iaşi, scor final 0-0, a infirmat zvonurile din lumea pariorilor, care dădeau ca sigură victoria oaspeţilor.

Toate aceste întîlniri au înregistrat încă de ieri scăderi bruşte de cote şi mize neobişnuite din partea pariorilor.

Forfotă mare în lumea pariorilor pe trei meciuri din week-end programate în România: Petrolul - "U" Cluj, Dinamo II - CSMS Iaşi (L2, Seria 1) şi Mureşul Deva - Luceafărul Oradea (L2, Seria 2)! Asta fiindcă informaţiile ar duce spre scenarii suspecte, luate în seamă chiar de bookmakeri, care au scăzut cotele constant în cursul zilei de ieri. Cînd sume mari au fost puse pe cele trei partide, care, în mod normal, nu fac parte din categoria derby-urilor atractive pentru împătimiţi! Aşadar, ce s-ar pregăti la aceste întîlniri?

Petrolul - "U" Cluj pronostic 1 (cota 3,5)
"Cu 24 de ore înaintea partidei, s-au investit deja pe 1 solist la fel de mulţi bani cît se mizează în mod obişnuit la un derby consacrat în ziua în care se dispută, cînd febra jocului creşte", explică o sursă GSP de la o casă de pariuri. Argumentele pariorilor: ştirea că patronul ardelenilor, Florian Walter, ar prelua din vară Petrolul, unde acţionar interimar e acum un amic, Daniel Capră, plus faptul că "U" l-a demis pe antrenorul Ionuţ Badea şi vine la Ploieşti cu Claudiu Niculescu în postură de "principal"! La casele de pariuri din Asia, cota pentru 1 solist a scăzut de la 3,2 la 2,9. Iar în ţară a fost acelaşi trend: de la 3,5 spre 3.

În plus, meciul din tur a fost la fel de dubios! Petrolul a condus după 45 de minute cu 2-1 şi a pierdut cu 3-2. La acel moment, cota pentru 2 pauză/1 final era 30! GSP v-a dezvăluit la vremea respectivă cazul unui croat care a mizat 700 de euro la o casă macedoneană exact pe combinaţia de mai sus, cîştigînd 21.000 de euro!

Alte cote:
2 pauză/1 final 51.00*
Un penalty transformat 4.5*
Un penalty ratat 11.00*
*cote de la Bwin, Paddy Power

Dinamo 2 - CSMS Iaşi pronostic 2 (cotă 2,4)
Moldovenii trag la promovare şi se află acum la doar 3 puncte de locul secund, care asigură accesul în L1. Pe forumurile pariorilor funcţionează intens şi "conexiunea Prunea": fost director sportiv la Dinamo, actual preşedinte la Iaşi. Cotă scăzută de la 2.4 la 2, scos din ofertă la unele agenţii online!

Alte cote:
Peste 2.5 goluri 1.95*
Sub 2.5 goluri 1.75
*cote de la Bwin

Mureşul Deva - Luceafărul Oradea pronostic 2 (cotă 2.00)
Gazdele au scăpat miraculos de la desfiinţare, rămînînd în competiţie printr-un ajutor de ultimă oră venit dinspre Dinamo: cel puţin 10 jucători veniţi dinspre Ştefan cel Mare, staff impus de "cîini", cu Romulus Gabor devenit "principal". Cotă scăzută de la 2 la 1.75, scos din ofertă la unele agenţii online!

Alte cote:
Peste 2.5 goluri 1.85*
Sub 2.5 goluri 1.85
*cote de la Bwin

Sute de milioane pe Buzău - Snagov 1-0!
Disputat ieri, meciul de la Buzău a înregistrat şi el un interes nefiresc din partea pariorilor. Insider GSP: "S-au mizat sute de milioane de lei pe victoria Buzăului doar la o singură casă. Şi sumele au crescut constant în cursul dimineţii, pînă partida a fost blocată!". Snagovul e echipa cea mai suspectată din ultimii ani pentru implicarea în mafia pariurilor ilegale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (94)
dulcecalamaia
dulcecalamaia  •  18 Martie 2012, 17:27

nu a batut petrolul? iar a luat teapa mafia pariurilor, sau ati inventat voi acest articol pt trafic?> gunoaielor

cordos_eu
cordos_eu  •  17 Martie 2012, 21:24
Postat de eucutine pe 17 Martie 2012, 14:56

Pana la urma un pronostic s-a dus. Nu cred ca cineva isi permite sa le spuna unor pusti de 17-18 ani sa se prostitueze. Daca erau sa piarda (slava Domnului ca nu au facut-o), o faceau doar pe lipsa de experienta.

sa multumim DNA-ului ca si liga a 2-a in Romania e cat de cat curata. eu stiu jucatori si toti se tem sa faca blaturi, telefoanele sunt ascultate. bravo Basescu! acuma 4-5 ani erau blaturi la B pe care le stia toata populatia acum si la C se fac cu greutate si mai sunt doar reciprocitati la final de sezon (divizia c). bravo Basescu!!! ps. la B Snagovul trebuie verificata!

cordos_eu
cordos_eu  •  17 Martie 2012, 21:20

romanii sunt PARANOICI!!!!! treziti-va ba, coruptia e infinit mai mare in Croatia, Ungaria, Serbia, Turcia, Bulgaria, Rusia, etc. sa fiti multumiti de fotbalul de club pe care-l avem!

Vezi toate comentariile (94)
Comentează