FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Alarmă pentru Costel Gâlcă » Un titular al Stelei ratează meciul cu Petrolul din Cupă, din cauza convocării la naţională :S

Varela a jucat contra lui Cristiano Ronaldo acum 5 ani, cînd meciul s-a terminat la egalitate, 0-0 // Foto: eurosport.com
Varela a jucat contra lui Cristiano Ronaldo acum 5 ani, cînd meciul s-a terminat la egalitate, 0-0 // Foto: eurosport.com

Articol de - Publicat vineri, 27 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 martie 2015 22:33

Fernando Varela are şanse mici să fie folosit în semifinala Cupei, după ce-a fost convocat la echipa naţională a Capului Verde.

Costel Gâlcă a primit veşti proaste de la Fernando Varela. Acesta a fost convocat la amicalul primei reprezentative a Capului Verde pentru meciul cu Portugalia şi va ajunge tîrziu în România în vederea returului din Cupa României cu Petrolul, avînd şanse mici să joace.

După amicalul cu Portugalia, care se va avea loc marţi, 31 martie, de la ora 23:45, fundaşul de 28 de ani va ajunge alături de familia sa, care locuieşte în Estoril şi cu care va petrece cîteva ore înainte de plecarea în România.

Biletele pentru revenirea la Bucureşti sînt pentru luni seară, cu o zi înainte de manşa retur cu Petrolul. "Fernando va pleca din Portugalia cu o zi înaintea meciului Steaua-Petrolul. Acesta are şanse mici să joace pe Arena Naţională, mai ales că nu va face nici un antrenament alături de colegii săi", spun surse din Ghencea.

Steliştii au mai avut de pătimit şi în cele două cantonamente din această iarnă, cînd Varela a participat la Cupa Africii pe Naţiuni şi a prins doar cîteva zile de pregătire alături de restul echipei în turneul din Turcia. Dacă portughezul va lipsi cu Petrolul, Gâlcă îi va folosi ca fundaşi centrali pe Papp şi pe Tamaş.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Liber pînă duminică
Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, este din nou în libertate. Acesta a primit din partea conducerii închisorii de la Poarta Albă cinci zile libere pentru bună purtare în spatele gratiilor. Ieri, acesta fost surprins de paparazzi la un restaurant din Herăstrău, iar la ieşire Becali a dat bani unei femei care pictase o icoană cu Iisus Hristos. Gigi Becali ar putea fi eliberat definitiv pe 31 martie, data la care va fi judecată contestaţia înaintată de procurori împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia, care a admis eliberarea sa condiţionată.

Tănase pus la colţ
Jean Vlădoiu a rămas şocat de gestul făcut de Cristi Tănase la pauza meciului cu Viitorul din ultima etapă de campionat: "Este inacceptabil! Este primul fotbalist din istoria Stelei care face un asemenea gest şi scuipă propriii suporteri. Cu asta a intrat în istorie! Nu sînt de acord şi nu voi fi niciodată cu astfel de gesturi. Asemenea greşeală este inacceptabilă în 2015, mai ales că el este un jucător de echipa naţională!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
banciuu
banciuu  •  27 Martie 2015, 10:40
Postat de ovidiu_3003 pe 27 Martie 2015, 10:05

De Nuno Rocha ...nu scrieti ?...pe Kay nu l au convocat ?...numai Varela joaca in Nationala din Capul Verde ?

Joaca cumva semifinale csu si nu stim noi?Astra era ideea.Ca daca juca si csu ii pomenea si pe respectivi.Pricepusi?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Martie 2015, 10:05

De Nuno Rocha ...nu scrieti ?...pe Kay nu l au convocat ?...numai Varela joaca in Nationala din Capul Verde ?

titelb
titelb  •  27 Martie 2015, 09:21

Si eu am ramas socat cand, la turneul final din SUA 1994 a încasat cartonaşul roşu la trei minute dupa ce a intrat in teren la meciul cu Elvetia. După acest meci a fost scos din lot şi trimis acasă. Singura lui participare la un turneu final masoara 3 minute. La acel turneu final 3 jucatori au fost exclusi din loturile nationale: argentinianul Maradona pentru dopaj şi neamţul Effenberg pentru gesturi obscene la adresa suporterilor si romanul Jean Vladoiu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează