FOTBAL  »  Superliga  »  

"Alături de voi!"

Articol de - Publicat luni, 18 februarie 2008 00:00

Copos a discutat sîmbătă cu Rednic, Zotta şi Sichitiu strategia pentru retur

Continuă să susţină că se retrage, dar se implică în club. George Copos s-a întîlnit sîmbătă seară cu Mircea Rednic, Constantin Zotta şi Grigore Sichitiu şi s-a sfăfuit cu ei pe marginea strategiei Rapidului pentru partea a doua a sezonului. Antrenorul şi cei doi oficiali au primit asigurări din partea lui Copos: "Vă susţin, facem totul ca să completăm lotul, pentru că vreau neapărat să cîştigăm campionatul!".

Patronul a ţinut totuşi să-şi reînnoiască ieri anunţul că nu-l mai interesează fotbalul: "Era firesc să discut despre viitorul echipei, pentru că am fost şi sînt legat de Rapid. Trebuie să ajut echipa pînă la capăt, pînă în momentul cînd mă voi retrage. Decizia mea de a renunţa la fotbal este irevocabilă, dar nu ştiu cînd se va petrece asta definitiv!". Sichitiu crede că "domnul Copos n-are cum să nu se implice, pentru că a pus suflet la Rapid".

"Am discutat cu domnul Copos şi nu pot să cred că un om care vorbeşte despre viitorul acestui club s-ar putea retrage!"
Grigore Sichitiu

36,3 la sută dintre suporterii care au votat pe rapidisti.ro vor ca George Copos să rămînă la Rapid

15 ani au trecut de cînd s-a implicat Copos în Giuleşti. În acest timp, echipa a cîştigat două titluri, patru Cupe şi patru Supercupe

Vine Jovanovici?
Portughezul Vasco Matos (27 de ani) a refuzat iarăşi Giuleştiul, nemulţumit de noua oferta salarială propusă de "feroviari". Deşi Zotta a anunţat că aşteaptă răspunsul mijlocaşului dreapta de la Beira Mar pînă astăzi, Rapid a reluat deja pista Petar Jovanovici (25 de ani), de la FC Vaslui. (Greta Goran)

Revine Joao Paulo
Giuleştenii n-au renunţat la Joao Paulo, atacantul de 27 de ani de la Leiria. Portughezul depinde însă de Ibrahim Salou (29 de ani). Rednic aşteaptă răspunsul atacantului ghanez de la Bruges, dar impresarul africanului estimează şansele realizării transferului "la doar 50 la sută". Paulo a marcat de nouă ori pentru Leiria în acest sezon, e pe locul al treilea între golgeterii Portugaliei şi costă 1,35 milioane de euro.

"Răbdare pentru Ranko!"
Rednic nu e mulţumit de randamentul pe care Despotovici l-a avut în jocurile amicale, însă staff-ul alb-vişiniilor încearcă să-l susţină pe sîrb. "Am vorbit toţi cu el, ne-am reafirmat încrederea, pentru că golgeterul campionatului Serbiei poate oricînd să-şi revină", e convins Grigore Sichitiu. "Sînt dispus să-i acord timp lui Ranko, am răbdare ca el să se acomodeze la Rapid", a spus şi Rednic. Despotovici a marcat doar o dată în cele 7 amicale în care a jucat, fără a fi vreodată integralist, iar în ediţia trecută de campionat a punctat de 17 ori pentru Vojvodina.

"Buga e blocat de Braşov"

Rapid vrea să-l vîndă pe Mugurel Buga, însă e încurcată de procentul de 50 la sută pe care-l deţinde FC Braşov. "Jucătorul are oferte din China, dar nu a plecat pînă acum deoarece depindem de semnătura braşovenilor, fără acordul lor nu-l putem ceda", a explicat Grigore Sichitiu, vicepreşedintele CA din Giuleşti. "Pele" e cotat de rapidişti la 500.000 de euro şi mai e dorit şi de Dorinel Munteanu la Vaslui.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  18 Februarie 2008, 10:16

ma tot intreb cind vor incepe papagalii sa caute ceva si prin divizia a treia de la noi, fiindca doar acolo nu au cautat muraturi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează