FOTBAL  »  Superliga  »  ALBA IULIA

Alba a dat lovitura! L-a cumpărat pe Ramon Nunez!

Ramon Nunez, Nunez, Alba Iulia
Ramon Nunez, Nunez, Alba Iulia

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2010 00:00

Oficialii Unirii s-au înţeles ieri cu internaţionalul din Honduras, Ramon Nunez (24 de ani), care va juca în vară la Mondialul din Africa de Sud

Unirea Alba Iulia a dat ieri prima lovitură pe piaţa transferurilor, reuşind să-l convingă pe internaţionalul din Honduras, Ramon Nunez (24 de ani), să semneze un contract pînă în vară, cu posibilitate de prelungire pe două sezoane.

Nunez va fi împrumutat de la Cruz Azul, iar Alba va plăti 25.000 de euro pentru mutare. "Ne-am înţeles deja cu fotbalistul, am bătut palma şi i-am procurat bilete de avion pentru a ajunge direct în Antalya. Nunez poate evolua în lina mediană, în zona centrală cît şi în flancul drept. El preferă să joace în România, pentru că nu vrea să piardă prezenţa la Mondiale", a recunoscut preşedintele Marian Sarmeş. Mijlocaşul a strîns 26 de selecţii în naţionala Hondurasului, reuşind 4 goluri, iar în Mexic, a evoluat doar în 11 partide. "Credem că am realizat o achiziţie inspirată şi considerăm că un jucător de naţională poate fi util în lupta pentru evitarea retrogradării. mai rămîne ca foitbalistul să ajungă în Turcia şi să sermneze contractul", a conchis Sarmeş.

Alba Iulia i-a transferat în iarnă pe fundaşul Andre de Sousa (Kasimpaşa) şi mijlocaşul Enzo Bruno (liber), dar a deschis negocieri cu Dinamo pentru împrumutul a altor doi fotbalişti, Liviu Ganea şi Păun, ambii atacanţi.

67 de partide a jucat Nunez în campionatul nord-american, în patru ani, la Dallas, reuşind 14 goluri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  31 Ianuarie 2010, 23:20

sa l vedem live ca asa pe dvd e maradona

Vezi toate comentariile (1)
Comentează