FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Impresarul lui Rrahmani susține că Napoli l-ar vrea pe kosovarul Rapidului! Cât ar putea încasa giuleștenii

Albion Rrahmani este cel mai curtat jucător al Rapidului // foto: Cristi Preda, GSP
Albion Rrahmani este cel mai curtat jucător al Rapidului // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2024 19:15 / Actualizat vineri, 03 mai 2024 20:12

Napoli caută înlocuitor pentru Victor Osimhen, care va părăsi clubul la vară, iar una dintre variante pentru înlocuirea nigerianului ar fi  Albion Rrahmani, susține impresarul atacantului.

Rapid face un play-off de uitat, în ciuda investițiilor masive făcute de finanțatorul Dan Șucu. Însă omul de faceri și-ar putea recupera banii în această vară, ba chiar ar face profit, dacă se face transferul lui Albion Rrahmani la Napoli.

Daniel Niculae, replică pentru Dan Șucu: „Boală veche!”
RAPID
Daniel Niculae, replică pentru Dan Șucu: „Boală veche!”

Albion Rrahmani ar fi pe lista lui Napoli alături de Armando Broja

Impresarul albanez Serxhio Mezi le-a spus reporterilor de la cotidianul Koha că actuala campioană a Italiei îi caută înlocuitor „vârfului” Victor Osimhen, care ar urma să fie vândut în intersezon. Iar pe lista italenilor s-ar afla și Rrahmani, alături de Armando Broja (22 de ani), jucător împrumutat de Chelsea lui Fulham.

„Știu că Napoli este interesată de Rrahmani, dar a deschis discuțiile și cu Broja. Broja a fost deja contactat de conducerea lui Napoli, însă totul va depinde de decizia jucătorului", este citat Serxhio Mezi de publicația amintită.

Rapid vrea 10 milioane de euro în schimbul lui Albion Rrahmani

Potrivit aceluiași Koha, Rapid ar solicita 10 milioane de euro pentru transferul lui Albion Rrahmani! Totodată, amintește că că atacantul kosovar a fost în trecut pe lista lui Werder Bremen, Aston Villa și Benfica.

Șucu a cheltuit în acest sezon 5,2 milioane de euro cu achizițiile de jucători. Pe Rrahmani l-a adus în Giulești în august 2023, de la Ballkani, în schimbul a 600.000 de euro. Și nu se poate spune că a dezamăgit.

Albion Rrahmani este pe locul 2 în clasamentul golgheterilor, în Superliga

În acest moment al sezonului 2023 - 2024, kosovarul ocupă locul secund în clasamentul golgheterilor din Superliga, cu 17 goluri. Atacantul Rapidului este devansat doar de Florinel Coman (18 reușite).

Interesant, Napoli mai are un kosovar în lot. Este vorba despre fundașul central Amir Rrahmani (30 de ani), coleg cu Albion la echipa națională. Osimhen? Ziarele din Peninsulă au anunțat luna trecută că Paris Saint-Germain îi va achita clauza de reziliere, în valoare de 120 de milioane de euro.

VIDEO. Bogdan Lobonț, întrebat dacă a fost deranjat de întâlnirea lui Șucu cu Șumudică: „Eu nu am nicio presiune. Știu cine sunt si ce pot să fac”

Mai puteți citi:

Șoc la U Cluj înaintea meciului cu Dinamo » Neluțu Sabău despre negocierile cu Șumudică: „E adevărat! Eu sunt gata să renunț”

Mărturisirea-șoc a lui MM Stoica: „Am avut o tentativă pentru că am simțit eu aşa, că sunt inutil”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (14)
Legend27
Legend27  •  11 Mai 2024, 23:50
Postat de magic4ever pe 04 Mai 2024, 00:19

Rhahmani merita toti banii, este cel mai bun fotbalist din liga 1 si o sa fie vandut pe cel putin 7 mil euro

rhamnai probabiul termina pe locul 3 sau 4 la golgheteri ce naiba ai fu88mat? a ratat la penatyuri de a rupt. este zero barat.

Legend27
Legend27  •  07 Mai 2024, 16:19
Postat de supereduardo10 pe 03 Mai 2024, 21:48

Cine mahh sa-l depaseasca? :))) Rahmanii are un gol pe meci bahh habarnistule si Rapid v-a incasa bani multi pe el. Locu 6 nesase va da ehipei voastre blatiste cate 3-4 boabe pe mei :))) Nu mai plange de Comanel ca ala nici camilarii nu-l vor el da goluri cu fratii Voluntari Botosani FCU si Sepsi :)))

rrhamani este sub otele si coman la goluri. daca dadea ieri olaru gol il depasea si olaru. locul 4 la golgheteri. clona fcr nu este rapid. desfiintare placuta.

Legend27
Legend27  •  07 Mai 2024, 16:18
Postat de magic4ever pe 04 Mai 2024, 00:19

Rhahmani merita toti banii, este cel mai bun fotbalist din liga 1 si o sa fie vandut pe cel putin 7 mil euro

daca dadea olaru gol aseara,il depasea si el in clasamentul golgheterilor. florinele ste pe primul loc,pe locul 2 otele si abia pe 3 rhamani cu specificatia ca il poate depasi si olaru. deci locul 4 la golgheteri este cel mai bun din liga 1? 100% nu pleaca pe bani buni rhamni ala. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează