FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Alex Bourceanu, desfiinţat de un fost căpitan al Stelei: "Să lase capul plecat şi să joace! Steaua l-a făcut fotbalist"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 martie 2015 18:47

Fostul căpitan al Stelei, Marius Baciu, l-a taxat pe Alex Bourceanu pentru atitudinea pe care acesta a avut-o la meciul cu Ceahlăul, cînd a refuzat să joace, motivînd că nu se simte în stare. 

“A ajuns unde a ajuns datorită Stelei. Nu e profesionist. Clubul i-a întins o mînă de ajutor, dar el nu a arătat absolut nimic. A jignit antrenorul, un antrenor care a acceptat să-l aducă...

Să ajute Steaua, pentru că a plecat din postura de căpitan. Nu e de acceptat după părerea mea, pentru că el dacă vrea să ajute Steaua, trebuie să lase capul plecat şi să joace, pentru că Steaua l-a făcut fotbalist.

Costel Gâlcă impune respect prin comportamentul lui” a spus Marius Baciu la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
new_philips
new_philips  •  26 Martie 2015, 07:58

ma, da' pe toti care trec pe-acolo, fcsb i-a facut fotbalisti, ca oar au venit din postura de sperante si neica-nimeni. Afla, bai frunte ingusta, ca el de pe vremea cand juca la Otelul a debutat la nationala. Stiai ca spunea, pe cand juca la Dunarea Galati, ca daca nici in vara respectiva nu il cumpara Otelul, se lasa de fotbal?

kilimanjaro
kilimanjaro  •  26 Martie 2015, 07:14

Grasutul Bourceanu, inca unul care se crede fotbalist :)))))))))))))))))

borat101
borat101  •  26 Martie 2015, 00:58
Postat de banciuu pe 25 Martie 2015, 20:03

My friend se referea la fotbalul adevarat adica Champions League,EuropaLeague,titlul de campion etc.Acum te-ai prins?

Exact. La no-name fcsb, care are vasilina la butoane, ca Timisoara nu avea .... Dar culmea nu a jucat si FC Timisoara in Champions League?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează