FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS. CSA STEAUA

Chipciu își contrează public fostul coleg, pe stelistul Adi Popa: „Ești ipocrit dacă spui altceva!”

Alex Chipciu, în stânga, versus Adi Popa
Alex Chipciu, în stânga, versus Adi Popa

Articol de - Publicat joi, 28 decembrie 2023 09:36 / Actualizat joi, 28 decembrie 2023 09:44

Adrian Popa (35 de ani) și Alexandru Chipciu (34) au fost coechipieri la FCSB între 2012 și 2016. Primul susține că CSA Steaua, din Liga 2, este continuatoarea Stelei istorice, cel din urmă numește „Steaua” clubul lui Gigi Becali.

De altfel, de la transferul la CSA Steaua, pentru care a evoluat între 2021 și 2023, Adi Popa și-a exprimat deseori părerile pro clubul Armatei. De curând, „Motoreta” a opinat că „marketingul agresiv” pe care cei de la FCSB îl fac îi „spală pe creier” pe oameni că formația din Liga 1 este adevărata Steaua.

Alexandru Chipciu, care a rămas tot timpul de partea FCSB, i-a dat replica fostului coechipier. Actualul jucător de la U Cluj a propus un exercițiu de imaginație: dacă Popa ar fi avut în 2012 oferte de la FCSB și de la CSA Steaua, din Liga 2, unde ar fi mers?

Cutremur în fotbalul românesc » Președintele și vicepreședintele și-au anunțat demisiile, iar clubul e în pragul depunctării
PROBLEME
Cutremur în fotbalul românesc » Președintele și vicepreședintele și-au anunțat demisiile, iar clubul e în pragul depunctării

Alex Chipciu își contrează public fostul coleg, pe stelistul Adi Popa: „Clar ar fi mers la FCSB, ești ipocrit dacă spui altceva!”

„El este subiectiv, a avut o experiență nefastă când s-a întors la Steaua cu patronul și cu MM (n.r. - în sezonul 2019/2020) și cumva se simte, vrea cumva să-și ia o revanșă.

Eu îmi respect foarte mult toți colegii, nu vorbim, să-l sun să-l întreb «Ce mai faci, Popică?», dar ce am în cap legat de el și-mi vine să-i spun este în felul următor. Țin minte când a intrat în vestiar la noi și erau toți jucători de echipa națională. Când a intrat în vestiar, a intrat cu rușine.

Nu mă refer că eram noi șmecheri, dar intra cu emoția aia. Ceilalți care erau la Steaua jucau la națională. Fără a crea vreo polemică, dar dacă în momentul ăla era CSA Steaua în Liga 2, el juca la Chiajna, și FCSB era în prima ligă și-l suna domnul Becali? Sunt curios unde se ducea el în momentul ăla. Clar se ducea la FCSB, ești ipocrit dacă spui altceva!

Nu punem la îndoială valoarea lui, a jucat la echipa națională, a jucat în meciul cu Ajax. Probabil a avut treaba asta subiectivă... 

Dacă el ar avea puterea să spună «Bă, dacă atunci când am plecat de la Chiajna și m-a sunat domnul Becali, era CSA Steaua în Liga 2 și FCSB în prima ligă și eu mă duceam la CSA pentru că asta consider eu că e Steaua», aș ridica mâna și aș spune «Bravo, felicitări, înseamnă că ești cel mai mare stelist cu Armata» și așa mai departe.

Dar ar fi venit la FCSB, cu siguranță. Mi se pare câteodată că el vrea să impună părerea lui și altor jucători, dar jucătorii ăia te-au ajutat pe tine să progresezi”, a afirmat Chipciu conform Prosport.

Alex Chipciu: „Cine să mă spele pe creier? N-am vorbit din 2016 cu domnul Becali”

Referitor la declarația lui Adi Popa cum că cei de la FCSB ar încerca să „spele pe creier” publicul, Chipciu a spus:

„Și eu am primit multe mesaje după meciul ăla de Cupă (n.r. - dintre CSA Steaua și U Cluj), mai sunt unii care au conspirații de astea că pământul e plat și chiar cred în treburile astea. Și mie mi se pare ceva incredibil.

De cine să fiu spălat pe creier? Cu domnul Becali n-am mai vorbit din 2016, de când am plecat la Anderlecht”.

VIDEO. Alex Chipciu a răbufnit la adresa CSA: „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna!”

Mai multe știri de actualitate:

Cum au reacționat rivalii Balint și Becali când s-au întâlnit la petrecerea lui Ianis Hagi: „Și-a adus aminte!”
EVENIMENT
Cum au reacționat rivalii Balint și Becali când s-au întâlnit la petrecerea lui Ianis Hagi: „Și-a adus aminte!”
Mihai Stoica și Panduru au același fotbalist favorit în Superligă: „Dacă aș avea 7 milioane de euro, pe el l-aș lua!”
FCSB
Mihai Stoica și Panduru au același fotbalist favorit în Superligă: „Dacă aș avea 7 milioane de euro, pe el l-aș lua!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (110)
tk2014
tk2014  •  31 Decembrie 2023, 14:23
Postat de Catalynn_13 pe 31 Decembrie 2023, 03:09

Unic sigur nu ești, asta dacă nu ești unul dintre conturile postacului Freddy, dovedit ca folosește conturi multiple, fără însă să și le asume. El este , de pe contul original, Freddy adică, un fcsbist ca tine, unul care vrea, măcar aici pe forum cel puțin, să își asume numele, identitatea, palmaresul și tot ce ține de FC Fcsb, fără a face referiri la CSA Steaua și istoria ei, vrea să fie un “fcsbist de mic” în adevăratul sens al cuvântului: el cu echipa lui, noi cu Steaua, exact așa cum ar trebui într-o lume normală la cap! L-am felicitat pt inițiativa lui, mă bucur să văd ca nu a rămas excepția care confirma regula, asta repet, dacă nu ești chiar el de pe un alt cont fake! :-)))

frate, nu stiu cine e freddy si nu-l urmaresc. sa fie sanatos. dar ma indoiesc ca poza mea de profil s-ar potrivi unuia cu nick-ul freddy. ca fapt divers, am vazut ca faci analogii la fcsb si pe articole despre csm (ala cu varzaru). nu stiu daca iti dai seama, dar cu cat comentezi mai mult despre fcsb, cu atat ii intretii, chiar sporesti popularitatea. iti faci un renume de om caruia i s-au dat papucii si nu reuseste sa treaca peste despartire. cea mai adecvata metoda de a-i ‘lovi’ e de a inclina balanta spre tot ce nu tine de ei. in lumea de azi in care marketingul e tot, tu doar ii pastrezi in prim-plan. incearca sa investesti dramul ala de gandire critica de care aparent dai dovada in altfel de analize si evaluri. fcsb va disparea la un moment dat, la fel ca csa. iar fotbalul romanesc inseamna mai mult de atat.

D_veselu
D_veselu  •  31 Decembrie 2023, 10:10
Postat de Catalynn_13 pe 31 Decembrie 2023, 03:23

Dacă ne uităm la numărul de caractere probabil i-ai scris prea mult, el recunoaște ca citește doar dacă îi convine, altfel pretinde ca nu, deși e clar ca masochismul nu i-ar da pace sa nu savureze și ultima lovitura de bici, virtuală desigur, ca doar pt ce crezi ca ar intra in discuții cu noi și cei ca noi!? :-))) altfel sunt bine merci, ceea ce îți doresc și ție!, cu niște “campioni” ai paharului de prin vestul tarii, ne pregătim ficatul pt Revelion. Nu cred ca voi mai putea face urări anul ăsta, chiar la “gong”, voi fi “învins” mult înainte … probabil a doua zi, după ciorba de potroace! :-))))) Păcat de Setila, tocmai când începuse să prindă voce …. Dar hey!, asta-i viața, noi să fim sănătoși și paharul mereu plin! Sau în ordine inversă, dupa prioritățile fiecăruia ! :-)))

L-au desființat pe 'setilă'... la propriu! :0((( După nici o săptămână... și nici 10 postări în "palmares"... au blocat acel cont înainte să-l avertizeze măcar cu un galben, ștergând toate postările de peste tot, fără să clipească. Ce regulament e ăsta? Poate totuși au implementat sistemul ăla de triere, ... cu acel etilotest online. Dacă te duci pe articolul ăla cu Olaru... unde am mai vorbit, vei avea surpriza să vezi că practic ai vorbit singur. :o))) Ne-auzim după "gong"! Doar până la miezul nopții am interdicție la urări. :0)))

D_veselu
D_veselu  •  31 Decembrie 2023, 10:00
Postat de CitizenX pe 30 Decembrie 2023, 22:59

Sunteti cu capul, orbiți și spălați pe creier. Nu aveți viataaa! Hatereala și atât! Hai va pup, pa, unii ne mai și distram în real life

Zise unul care ne îndemna mai jos "să fim mai buni și mai civilizați". :0))) Uite cum ai răspuns la o postare care conține doar niște simple explicații, fără jigniri sau atacuri la persoană,... iar apoi mai gândește-te cine e cu "hatereala"!

Vezi toate comentariile (110)
Comentează